Header


Som ni vet älskar vi String, så snyggt och klassiskt. Du kan välja helt hur just din String-hylla ska se ut och du kan bygga till och ändra under åren. Tycker man att det är svårt att designa sin egen hylla så finns det såklart färdiga paket som ni kan se här nedan. En String-hylla kommer du att kunna ha genom hela livet så det är en riktigt bra investering ;)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Finns det något som är så roligt som att resa med sin bästa kompis? Vi älskar det och det tror vi att ni också gör. Här kommer därför lite underbar inspiration till era framtida resor med era bästa kompisar. Tänk er en roadtrip eller varför inte åka till någon underbar ö...


Likes

Comments


.... Är denna underbara baddräkt från TOTÊME. Tyvärr är den dock slutsåld på många ställen vilket man kan förstå då den är så snygg!!

Bilderna är lånade från Wakakuu

Likes

Comments


Här kommer lite härlig vardagsrums inspiration. Soffan från Normann Copenhagen är bara för snygg!! Mixa gärna med inslag av trä, då blir det en härlig kombination. Älskar tavlorna från Desenio, hett tips från oss. Klicka på collaget för att se vart allt kommer ifrån. 


Likes

Comments

Prinsdopet bjöd oss på många härliga klänningar och flera klockrena val. Det gick mycket i färgerna puderrosa och blått. Så snyggt. Vår favorit måste ha varit Madeleines klänning med volangarmarna. SÅ SNYGGT och samtidigt väldigt trendigt just nu!

Foto: Ebba Von Sydow blogg

Likes

Comments

IKEA och textildesigern Martin Bergström har gjort ett sammarbete som kommer att släppas den 9 september och nu kan vi redan få kika lite på hur det kommer att se ut....

Kollektionen heter Svärtan och kommer endast att gå i skalorna vitt, svart och grått. Nedan ser ni även en video där Martin pratar om kollektionen.

Foto: IKEA

Likes

Comments

Foto: Weheartit

Likes

Comments

Per Söderberg designar och formger helt underbara saker för ögat. Vi älskar barstolarna och den otroligt fina ljusstaken samt marmorborden. Det bästa av allt är att du på barstolarna kan bestämma själv vad du vill ha för färg på lädret och ändra detta själv om du tröttnar efter ett tag. Så fint så. Här kommer lite bilder på några av hans saker.

Foto: NoEarlyBirds

Likes

Comments

Och inspirationen denna fredagen fortsätter flöda men går nu in i inredningen som vi älskar. Här har ni ett mumsigt hem som är till salu hos Alvhem Mäkleri. Mycket fint.

Foto: Alvhem Mäkleri

Likes

Comments