På det seneste er Dior kommet ud med de mest fantastiske kitten heels. De sorte j'adior er efterhånden ved at opnå en ikonsik status. Men for nylig lancerede de et par i sort & sart beige see-through med sorte prikker samt rhinstens tekst. De røde er også smukke og perfekte til at spice ethvert outfit op.

XO Emilie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

// 1 - Urban Outfitters // 2 - Ganni // 3 - Carhartt // 4 - Asos // 5 - Asos // 6 - Monki // 7 - Monki // 8 - Urban Outfitters // 9 - Asos

Enten elsker du den eller også elsker du at hade den. Overallen. Bygningsarbejder, 6-årig pige eller trendy, associationerne er mange. Uanset din mening om den, kan man ikke komme uden om at den så småt er begyndt at vise sig i gadebilledet endnu en gang. På den ene side synes jeg det ser helt vildt fedt ud, men man skal dog passe på man ikke kommer til at ligne et lille barn. Det er nok lidt det der har afholdt mig fra at anskaffe mig et par overalls, men jeg overvejer stadig kraftigt. Der er selvfølgelig de klassiske denim varianter, både som buks og kjole. Gannis tag på overalls er også ret fedt, jeg er vild med farven og de lækre flæser, der kaster noget feminint over det. Nr. 5 ligger og venter i min indkøbskurv, og er kun ét klik væk fra at være min. Nu må vi se hvad det bliver til, men fed det er den!

XO Emilie

Likes

Comments

Nu hvor vi er så heldige at få en ekstra fridag denne weekend, synes jeg det ville være passende at dele nogle serie anbefalinger, hvis du får lyst til at kravle op under dynen og se Netflix på sådan en grå dag. Min filmsmag er mest Chick flicks og komedier (gerne romantiske), men jeg er ikke bleg for at smide en mere dramatisk action film på en gang imellem.

Alle serier findes på Netflix.

XO Emilie

Classic comedies

Friends

Aka. "Venner" som serien så opfindsomt hedder på dansk. En ægte klassiker! Hvis ikke man har set mindst ét afsnit, har man i hvert fald hørt om den.

Følg de 6 venner gennem deres 20'ere & 30'ere, og få dig et godt grin. Serien strækker sig over 10 sæsoner, så man når virkelig og danne et "bånd" til karakterene.

How i met your mother

Endnu en klassiker, som på mange måder minder om "Friends". Historien bliver fortalt næsten udelukkende i tilbageblik, da Ted fortæller hans børn historien om hvordan han mødte deres mor. Igen en god serie hvis man har brug for at slå hjernen fra lidt, læne sig tilbage og få et godt grin.

New series on netflix

13 Reasons Why (Døde piger lyver ikke)

Serien baseret på bogen af Jay Asher. Hannah Baker begår selvmord, bare 16 år gammel. Hun efterlader sig 13 bånd. Hvert bånd dedikeret til en bestemt person, der var skyld i hendes død. Spændende serie der tager fat på de emner vi oftest glemmer, men som netop er vigtige at tale om.

Og så går der jo rygter om en sæson 2, så det er der at se frem til.

Riverdale

Efter mordet på Jason Blossom opdages endnu flere mørke hemmeligheder i den lille by Riverdale. Veronica og hendes mor flytter til byen fra overklassen, og det skaber strid på Riverdale High.

Og så gør det bestemt ikke noget at Cole Sprouse spiller rollen som Jughead, den hjemløse dreng, som er skribent på skolens nyhedsblad. For se lige den dreng, han er da skøn.

Girlboss

En løs fortælling af Sophie Amorusos liv, og hvordan hun startede sin vintageshop, Nasty Gal. Man får et indblik i hvordan hun startede som en pige uden ambitioner, der ikke kunne betale sin husleje, og endte som med en verdenskendt hjemmeside samt hundredevis af ansatte i sit eget firma. Altså historien om hvordan hun blev Girlboss.

Sophia har skrevet en tilsvarende bog som jeg gerne vil have fingrene fat i. Jeg synes hun er super inspirerende, fordi hun har bygget en butik af ingenting.

The mix match

Pretty Little Liars

Jeg tror efterhånden de fleste kender den dramatiske ungdomsserie, Pretty Little Liars. Efter Allisons forsvinden, bliver de tidligere bedste veninder genforenet, og prøver at opklare mysteriet. Samtidigt modtager de mystiske SMS'er fra et ukendt nummer, underskrevet A, som forsøger at ødelægge deres liv.

Don't trust the b**** in apartment 23

Da June flytter til New York, ender hun med at dele lejlighed med den skøre, sjove Chloe. Det udvikler sig til et lidt skævt venskab, men de får meget sjov ud af det.

Personligt kan jeg næsten ikke holde June ud, haha.. Jeg ser den næsten udelukkende pga. karakteren Chloe. Men hun gør den til gengæld værd at se!

Likes

Comments

Mix up your mascara

Koboltblå, himmelblå eller dyb navy. Alle de blå nuancer pryder beautyverdenen lige for tiden, selvom mange måske tænker, at de er mest oplagte til særlige lejligheder, så vær ikke bange for at smide et lag mørkeblå mascara på til hverdag, for at skifte lidt ud i din sædvanlige rutine. Andre farvede mascaras pifter også looket op. Tag et kig på kollektionen fra MAC "Work it out", hvor de har lanceret 16 forskellige mascaras i de smukkeste farver. Mine yndlings er "Spin & Twist", "Gym Dandy" og "Heart Rate's Rising". Køb her

XO Emilie

Likes

Comments

Trøje - H&M // Nederdel - Mango // Taske - Ganni // Sko - Mango

Hey alle

Første indlæg i endnu en ny "serie". Jaja, det er bestemt ikke første gang i ser denne type indlæg, men jeg elsker bare at sammensætte outfits, og mit hovede mixer og matcher konstant tøj, for forhåbentlig at finde et lækkert outfit eller to. Det kan ske på de mærkeligste tidspunkter at jeg pludselig får en idé til et outfit, og så skynder jeg mig ellers bare at gribe den nærmeste blyant og få det skriblet ned, inden tanken forlader min hjerne. Dette outfit er rimelig simpelt, men det ville være perfekt til en skandinavisk sommeraften. Jeg har længe gået med tanker om, om jeg skulle købe en nederdel i gingham (eller som franskmændene kalder det "vichy") print. Jeg synes denne er et godt bud, men er man mere vild i varmen er denne røde fra Zara også super skøn. Tasken har jeg fuldstændig forelsket mig i og den fås også i blå og brun, begge farver lige skønne. Det er helt klart en investering værd at lave, da tasken er så klassisk og tidsløs.

Igår blev jeg konfirmeret. Det var en helt fantastisk, men også lang, dag. Så søndagen skal bruges under dynen, foran computeren. Der vil måske komme nogle billeder op fra den store dag senere, hvem ved?

XO Emilie

Likes

Comments

Best dressed Met Gala 2017

Hey alle

Natten mellem mandag og tirsdag (dansk tid) blev det årlige Met Gala afholdt. Met Gala bliver afholdt hvert år den første mandag i maj måned, og er et af de største fashion events for berømtheder. Hvert år er der et skiftende tema, som ens påklædning skal reflektere. Dette års tema var Commes des Garcons / Rei Kawakubo. Det er altid spændende at sidde bag skærmen den efterfølgende dag og nærstudere alle de lækre og ofte vovede outfits gårsdagens røde løber bragte. Herunder vil jeg vise de efter min mening bedst klædte til dette års Met Gala.

Zendaya

Behøver jeg sige mere?

Gigi Hadid

Emma Roberts

Selena Gomez & The Weeknd

De klæder jo hinanden så godt, ihh.

Stella Maxwell

Liu Wen & Daria Strokous

Adwoa Aboah

Og sidst men ikke mindst Alexa Chung. Hun ser jo altid så godt ud, og lad os også lige tage et øjeblik for hendes outfit fra sidste års Met Gala (til højre).

XO Emilie

Likes

Comments

Hey alle

Endnu en omgang fede musik tunes. Jeg håber i kan lide dem, for jeg nyder det selv, og jeg elsker at dele ud af min yndlingsmusik.

Agnes Obel er en super dygtig musiker. Hendes musik har en helt speciel stemning og vibe over sig, og det er meget anderledes end andet musik. Jeg kan rigtig godt lide sangen Familiar. Der er noget over den der giver mig lidt gåsehud, men på en god måde, haha.

Hvis kan fornemme det, så har jeg lyttet til mere stille musik det sidste stykke tid. Nogle gange er man bare i humør til det. Derfor har Lana Del Ray og The Weeknd's nye sang "Lust for life" også kørt på repeat.

Endnu en sang fra Frank Ocean er kommet med i mine yndlings sange for tiden. Denne gang har jeg især hørt Forrest Gump. Frank Ocean er virkelig en af mine yndlingsartister ever, så da jeg fandt ud af at han kom til dette års Northside ble jeg ellevild. Desværre fik jeg ikke fat i billetter:( Så hvis der sidder nogle derude med et par ekstra billetter, så er du velkommen til at kontakte mig, haha;)

XO Emilie

Likes

Comments

Hey alle

Har længe tænkt at jeg ville begynde at lave indlæg omkring kendte med fed stil. Så her kommer første indlæg af mange. Dagens indlæg kommer til at omhandle modellen Gigi Hadid. Jeg har før fortalt at jeg ELSKER hendes stil. Som i måske kan fornemme på billederne har hun en meget sporty casual stil, men hun får det til at se eksklusivt og super fedt ud. Og så er hun jo også bare gudesmuk og en fantastisk model.

XO Emilie

Likes

Comments

Hey alle

Jeg er altid på udkig efter ny inspiration. Hvor end jeg er, opsnapper jeg små detaljer, outfits, citater og andre inspirerende ting. Om det så er på nettet, i byen eller et TV-show er sådan set lige meget. Jeg vil egentlig ikke skrive så meget mere, men bare lade billederne tale for sig selv. Håber i finder dem ligeså inspirerende som jeg gør:)

XO Emilie

Likes

Comments

Hey alle

Jeg kommer i dag med lidt makeup inspiration. For tiden er jeg helt vild med den her type look. Frisk, glødende hud med minimal makeup, buskede bryn og farvede læber. Jeg elsker især et par klassiske røde læber, og det er også let bare lige at smække på, og så er man good to go. Noget andet jeg også elsker er et lidt mere uperfekt look. Ingen Instagram brows eller Kim K contour, men mere friskt og ja, uperfekt. Her gør det ikke noget, hvis man ikke kan lægge læbestift helt skarpt, eller hvis øjenbrynene stritter lidt rundt omkring. Påfør gerne makeuppen med fingrene. Og så er det jo også godt til dem der ikke er så gode til makeup, hihi, for her er en "fejl" bare en del af looket;)

XO Emilie

Likes

Comments