Weekend plans

Skrev det här inlägget igår men av någon konstig anledning laddades de aldrig upp här så here it comes, bättre sent än aldrig!

Friyay
På kvällen myste jag med mina favvotjejer! Jag & Lina åkte till Alice päron som är utomlands så vi drack bubbel & gjorde grillpremiär. Sen avslutade vi kvällen med att bada jacuzzi, bättre fredagskväll får man leta efter! Behövde verkligen en riktig tjejkväll så såg verkligen fram emot kvällen med pinglorna.

Lördag
Det var sååå himla skönt att stänga av alarmen på telefonen & göra ett försök att sova ut, har ju dock vaknat typ 7 varje helg iallafall de senaste helgerna. Det blev inte riktigt ett undantag den här helgen men lyckades iallafall sova till 9 så framsteg!! Nu har jag bara haft en riktigt lugn morgon, käkat frukost, myst med Chappisen & blekt tänderna. Sen ska jag vidare till stallet med mamma & rida ut en sväng i det härliga vädret som är utlovat!
Andreas jobbar hela dagen men kommer förbi efter jobbet så vi får se lite vad det blir, vi pratade om att gå på fotboll men we'll see!! Jag jobbar ju fortfarande på det här med att få upp intresset för fotboll & jag måste väl motvilligt erkänna att det går åt rätt håll iallafall!

Söndag
Blir riktigt lugn tror jag! Lite jobb måste jag hinna med men annars blir det nog mysfrukost i vanlig ordning, stallet & en långpromis med Chappis men annars har jag inga planer för denna dag än så länge, vad jag vet!! Haha

/Emma

Gillar

Kommentarer