Veckans HISS/DISS

Innehåller affiliate-länkar

Veckans HISS: Hannalicious GRYMMA kollektioner för NA-KD! Har följt hennes blogg (klick) sen jag var typ 16(?!) så när hon släppte sin första kollektion för favvomärket NA-KD blev jag lyrisk. Hon droppar sin tredje kollektion imorgon som verkar helt MAGISK! Är så taggad & hoppas på att kunna klicka hem någon av favoriterna den här gången! Har ni redan några favoriter?! Älskar att hon kört på det röda temat den här kollektionen, hennes jumpsuits är ju to die for! Tror jag kommer att knåpa ihop ett eget inlägg för hennes kollektion senare under veckan, vi får se vad jag hinner med!

"Jag tar ingen skit men det betyder inte att jag ber om att få den heller."

Veckans DISS: SÅ tråkigt att återigen behöva dissa den här & vi alla är nog mer än trötta på att höra den. Men killar som inte vet var gränsen går, som inte vet vad man kan säga & inte säga till en annan människa. Jag har verkligen gått från en person som är väldigt konflikträdd & som tystad mig så fort någon sagt någon skit till mig för att tänka att det säkert är jag som gjort fel eller att det ändå inte skulle göra någon skillnad om jag sa något. Till en person som direkt säger vad jag tycker & tänker om någon börjar kasta skit på mig. Tråkigt nog händer det här oftare än någonsin & speciellt killar som inte ens har en aning om vem man är? Vad ger de rätten att klanka ner på en annan person? Nej SUCK säger jag bara, ni vet vilka ni är. & till alla er som får ett slag i magen i form av ord, ta ingen skit! Det är så inte OK att klanka ner på någon annan & de som gör det ska tåla att få höra det också, annars uppmuntrar vi bara ett beteende som inte är okej nånstans, vi måste stå upp för varandra!

/Emma

Gillar

Kommentarer

Catti
,
Emma om man säger vad man tycker får man mycket skit men det är det värt! Har upplevt det stor del av mitt liv men ångrar inget😄