Vårfeeling & sömlösa nätter

Hej fina ni! HUR fint väder var det inte igår?! Jag bara njöt av hur fint det var ute & hur härligt det var att se ljuset från solen lysa in genom fönsterrutan. Jag var till & med tvungen att öppna balkongdörren & låta vårluften strömma in i mitt vardagsrum, så himla härligt!

Det var tur att jag hade vädret som piggade upp mig för natten gav inte många timmars sömn. Chappis har fått i sig något tokigt så han är helt kass i magen vilket gjorde att han väckte mig flera gånger under natten & ville springa ut & rasta av sig. Så segt men vad gör man inte för de små liven, hoppas så att han mår bättre nu & får sova i lugn & ro kommande nätter! Utöver det höll de på & plogade i över en timme precis utanför mitt fönster & det lät som bara den. Så var inte sådär superpigg när mamma ringde & väckte mig vid kl 6 igår morse när det var dags för stallet! Min vita springare skulle få nya skor så mötte upp hovslagaren straxt innan 7 i stallet & det var så mysigt & avkopplande att få börja dagen där! Jobbade hemma under dagen för att kunna "vabba" för min lilla fyrbenta så det var skönt att kunna ta en promenad då & då i det fina vädret!

Min lilla bebis, han tog igen sig ordentligt efter vår jobbiga natt & låg i soffan & drömde i stort sett hela dagen mellan våra promenader. När klockan närmade sig halv 5 rörde vi oss mot centrum för en promis & köpte med oss semlor & tittade in hos mamma. Det var ju trots allt fettisdagen, har man blivit så gammal att man tar stenhårt på det som tradition?! Haha!! Men jag har gått & blivit en riktig semla-lover så det var självklart att vi skulle ha semmelfika!

HUR fint är det inte på min favvorunda här i Finspång?! Så otroligt fin miljö & jag är så himla bortskämd som har slottsparken bara ett stenkast bort. Här går jag & Chappis minst en gång varje dag, så härligt! Ha en fin onsdag! Xoxo Emms

/Emma

Gillar

Kommentarer