Unfortunately not sponsored by Range Rover

Hej finisar!! Som rubriken lyder så är jag tyvärrrr inte sponsrad av Range Rover I WISH THO! Huuur fet är inte bilen Richard slog till på för nån vecka sen?! Sååå snygg, verkligen en bil i min smak! Får väl ta & erkänna att det inte riktigt är i min prisklass dock heh så inväntar spons så länge! PING!

***Inlägget publiceras istället i samarbete med "Genuint & Fint"***

Att jag är helt obsessed i rött är väl ingen nyhet vid det här laget men huuur snyggt är det inte att köra en helröd outfit med några få brytande detaljer?! Tycker verkligen den här looken blev 10/10 & jag går mer än gärna klädd så dagligen! Tröttnar aldrig på det röda! Så gulligt att ta upp det röda i den vita blusen också för att inte maxa det för mycket även om more is more! Älskar volangslutet på ärmen & gulddetaljerna, SÅ fin till ett par kostymshorts i sommar eller till volangkjolen! LOVE!
Ni hittar blusen i butik hos bästa Genuint & Fint

Ni kan också vara lugna jag har ÄNTLIGEN gjort något ut min hemska utväxt, dessvärre efter den här plåtningen så ni får stå ut med den ett liiiitet tag till! Vilken färg det blev får ni se i ett senare inlägg!

Kostymbyxor (adlink) // Klackar(link) // Väska (link) // Jacka (adlink) // Blus (i butik här) // Mobilskal (adlink) // Örhängen (adlink)

/Emma

Gillar

Kommentarer