Tack för allt.

Möttes som många andra igår av att Tim Bergling, Avicii är död?! 28 år gammal, kan inte fatta det!! Kan heller inte förstå hur en person man inte varit i närheten av eller känt kan ta så mycket plats i ens liv. Jag menar han var med mig & Lina öööverallt & genom allt i gymnasietiden. På festen med skratt & otroligt mycket fuldans, efter ett break-up med många tårar, i bilen på alltför många roadtrips med skriksång... Ja listan kan bli lång.

Jag minns så väl hur jag & Lina peppade för att se honom live en andra gång efter att vi året innan sett honom spela på Bråvalla. Den här gången skulle vi se honom i Sthlm, Tele2 arena. & WOW, det var verkligen heeelt magiskt. Man kunde inte stå stilla & leendet kan nog inte bli så mycket större än det var då. Vi dansade & dansade tills fötterna inte kunde bära en längre & vi sjöng tills rösten inte fanns kvar längre! Känns så bra att kunna blicka tillbaka på det minnet & bli varm inombords för den känslan kommer aldrig lämna min kropp när jag tänker tillbaka på den dagen!

Försöker ta in att han är borta & försöker förstå ALLT han verkligen har gjort för musiken, kollar ännu en gång på dokumentären som SVT publicerat.
Har ni inte sett den MÅSTE ni se den!!! (klicka här för att komma till dokumentären)

Det känns verkligen som att han blev startskottet för något riktigt stort i musikvärlden & det känns helt ofattbart att han inte finns med oss längre?! Så idag när jag & mamma ska bli roadtrip till Linkan blir det bara Tim Bergling i högtalarna för att minnas alla fina ögonblick han varit med oss!

/Emma

Gillar

Kommentarer

ErcaPerka
ErcaPerka,
fint skrivet.😊 kan inte fatta de heller ❤️
nouw.com/ercaperka