Summering av Januari 2018

Nyår

Helt missat att skriva om mitt nyår som spenderades hemma i Finspång med systrarna Grundström. Vi började kvällen med en 3 rätters middag som de styrt upp SÅ bra! Kände mig så himla bortskämd verkligen som knappt lyft ett finger men gud så gott det var! Så bra jobbat tjejer, efterrätten ska vi inte ens prata om alltså, Oreo-cheesecake.. Godare finns inte! Sedan gick vi vidare till en hemmafest som var så lyckad, hade så himla kul verkligen! Ett riktigt härligt gäng, innan det var läggdags fick det bli lite efterfest som såklart är obligatoriskt på nyår!

Den fina dukningen som tjejerna gjorde på nyår får dela plats med en selife från dag 2 på det nya året när man inte riktigt hade återhämtat sig än men spenderade återigen dagen med systrarna på fotbollscup här i Finspång.

En dag på sjön 

Helgen därpå bestämde nyårsgänget att hitta på något kul igen så efter en lyckad fredagskväll efter några glas vin bestämde vi oss för att dagen därpå åka ut till en sjö & grilla lite korv. Måste erkänna att det inte ens blev någon brasa, så sisådär 2 timmar senare hade vi inte fått varken någon brasa eller grillad korv, genomfrusna... Men fint & mysigt var det ändå!

Måste bara säga, HUR fint är inte Mikaelas hår på den här bilden?! Så himla avis på hennes hårfärg!!

Bathtime

Inte helt otippat har det blivit många bad, den här årstiden hör det ju liksom till! Så himla kallt & efter några timmar i stallet finns det inget bättre än att krypa ner i ett bad med tända ljus så man får tillbaka känseln i tårna & lite tid att bara slappna av & vila huvudet från allt ett tag!

Jag införskaffade löshår som jag bara älskar att ha i!! Det är clips så jag kan enkelt ta på & av det men åh så jag önskar att man hade så långt hår jämt! Det kanske blir att sätta i permanent om ett tag men det är ju så dyrt... Måste fundera på om det är värt det! Vad tycker ni?! Borde jag?!

Kitchen

Många goda & framförallt nyttiga middagar & frukostar har jag fått in rutin på under Januari, verkligen något jag kommer att fortsätta med. Även börjat med matkasse från CityGross, seriöst det BÄSTA jag gjort sen jag flyttade hemifrån!! Man behöver inte spendera tid på att tänka ut vad man ska äta & det bästa av allt man behöver inte trängas med andra i butiker. SÅ skönt!! Jag är nu inne på vecka 3 & jag älskar det!!

Samarbete

Som ni inte kan ha missat påbörjade jag även mitt samarbete tillsammans med Genuint & Fint som ni säkert redan klickat in på, om inte klicka in här. Ni kommer självklart att få se mycket, mycket mer av detta samarbete framöver så jag hoppas ni gillar det! Kram Emms

/Emma

Gillar

Kommentarer

juliakinneteg
juliakinneteg,
sååå värt att sätta i löshår permanent!! jag har kört tejp jättelänge, bara flytta upp tejpen när de växt ut!!! PERF😘
nouw.com/juliakinneteg
trendbyem
trendbyem,
Åh är så himla sugen!!! Tack för tipset, vilket märke kör du med? 😍😘
nouw.com/trendbyem
juliakinneteg
juliakinneteg,
rapunzel!! alltid använt och älskar det😍😍
nouw.com/juliakinneteg