Summering av April

April var verkligen en GULD månad, alltså jag är sååå nöjd med livet atm! Känns verkligen som jag hann med SÅ mycket kul under den senaste månaden! Jag har minst sagt varit aktiv & igång på det mesta känns det som haha, både på gott & ont! Det här med att jag skulle sluta stressa som var ett av mina mål för året har ju gått SÅDÄR kan man säga... Far från det ena till det andra konstant så det måste jag verkligen börja skärpa mig med & försöka att välja & prioritera lite, man kan ju faktiskt inte vara överallt samtidigt & alla till lags hur mycket man än vill det så orkar inte kroppen till slut. Något jag blivit varse om nu...

Även om jag varit huuur glad som helst & mått iprincip bättre än nånsin mentalt så har min kropp fått ta så mycket stryk av mitt stressande. Det här med att äta regelbundet & en bra mängd har gått helt åt... Så det är fullt fokus under Maj, för det här håller absolut inte i längden! Det påverkar såklart också orken så när jag stressar som jag gör i perioder funkar ju ingenting till slut, skärpning!!!

Annars hade jag en så himla härlig april-månad, började hänga mer & mer med min granne Jullan. & trodde aldrig vi skulle bli så tajta så fort som vi blivit, asså man skrattar ju konstant när man är med henne & så himla skönt att bara kunna gå en trappa ner när man känner sig ensam & vill hänga lite. Härliga nyheten när Axel fick sin prognos hos veterinären gjorde ju att man kunde flyga på moln lääänge & det gör vi nog fortfarande! Vi har precis satt igång med inridningen & ska snart börja på riktigt, vilket känns så himla kul verkligen!!

Jag & A har hängt i princip varje helg vilket gjort att jag försvunnit lite härifrån, men vad gör man inte... Vi har gjort så mycket kul ihop verkligen, gått på fotboll, bio, spelat frisbeegolf & mycket mycket mer! Så kul!! Ser fram emot ännu en härlig månad & framförallt VÄRME! Hoppas maj ska bli en riktig sommarmånad!

/Emma

Gillar

Kommentarer