straight from San Fransisco

Innehåller affiliate-länkar

I'm happy to introduce you to... VACAY! Nu har jag gått på semester, inte till SanFran tho men Sverige funkar också när sommaren är som den är i år! Det är till & med så varmt att jag inte kan vistas i min egna lägenhet. Jag bor ju i en vindslägenhet som har alla fönster mot solsidan heeela dagen, från 05 till kl 21. Vill ju inte klaga men det är bastu deluxe, haha jag kan verkligen inte vara hemma. Vilket å andra sidan gör att jag kan hitta på massor med kul & inte fastna hemma! Jag vet faktiskt inte riktigt till 100% hur länge jag blir ledig, förhoppningsvis 2 veckor so long!

HUR fin är inte min nya kjol?! Magiska snitt på den verkligen & älskar att volangerna inte är helt raka utan att de är snett skurna! Dessutom ett av mina riktiga 10 poängsfynd på sommarrean som är helt g a l e n just nu! Den här pangkjolen kostade 120 pix, ni hittar den här (adlink) men är tyvärr slutsåld online så ni får ta löpet till butiken för att fynda!

Ni hittar även tishan här (adlink) , väska från Glitter & skorna är inköpta förra året.

Nu ska jag ge mig ut för en PW med Chappis, så skönt att ha honom hemma igen! Vi har varit ifrån varandra i nästan 3 veckor eftersom jag jobbat hos kund & inte haft möjligheten att ha honom med mig. Oj vilken mysmorgon vi har haft! Vi har bara gosat & han tycker det är så skönt att vara hemma igen, dock inget emot vad jag tycker om att han är hos mig igen <3

#nouwoutfit #nouwinspo

/Emma

Gillar

Kommentarer