Snipp, snapp, snut så var denna semester slut...

Har haft en så mysig semester verkligen! Bjussar på ett inlägg maxat med bilder från min semester, det har varit många goda middagar med bra sällskap, härliga sommarfester in på småtimmarna, vackra solnedgångar & hothothot säger jag bara! Tror inte någon annan skulle säga något annat om den här sommaren.

Hur skönt det än är med semester ska det bli skönt att komma tillbaka till vardagen igen, ni vet rutiner är verkligen något jag lever för haha! Är så kass på det här med spontanitet, mår verkligen bäst när jag har stenkoll på vad som händer, koll på läget med andra ord. Blir så stressad annars... Säg inte att jag är ensam om detta?! Fick smeknamnet "strukturfascisten" på mitt första jobb.. Kanske ett varningstecken haha!!

Men det här med planering är verkligen A & O för att få mina dagar & tiden att gå ihop till allt jag vill göra. Ibland kan man bli lite galen av alla aktiviteter man vill hinna med & känna sig stressad deluxe men så länge man planerar tiden väl & även är noga med att lägga in egentid på schemat så är det trots allt det jag mår bäst av.

Den här sommaren tog jag bara 2 veckors semester, så har med andra ord 3 veckor kvar att ta ut. Är sååå sugen på att boka en sista minuten för en riktig tjejvecka i slutet på September/Oktober men ser svårt ut att få till...
Någon som vill med?! Sign up below!

/Emma

Gillar

Kommentarer

agnesroos
agnesroos,
härliga bilder!!
nouw.com/agnesroos