Skogsröjet

Här kommer bilderna från min oslagbara helg som jag lovade er tidigare! Vi verkar dock helt ha gått över till filmmaterial på sistone, har säkert ett 40 tal filmer från helgen, men knappt några bilder.. DET däremot är inget som jag visar här! Haha!

Tycker vi var bättre än vanligt på att gå in på festivalområdet & faktiskt kolla på några band, vi brukar ha så kul i campet att vi glömmer bort tiden & att det faktiskt är en musikfestival vi är på! Men i år hann vi med 5-6 band om jag minns rätt, måste även ge de cred i år. Vi gick på Steel Panther som inte helt otippat bjöd på show! Alestorm som jag aldrig sett tidigare var riktigt bra, vi lattjade som bara den, gick in i moshpit & gav allt vilket resulterade i en blåklocka för min del haha! Såklart kunde vi inte missa att avsluta festivalen med DankoJones innan vi spenderade natten i campet.
Tyckte alla band gav allt & det var inget jag blev besviken på.

I år var även första året som det inte var tjejhelg fullt ut, Alice kille kom upp till oss på fredagen & var med hela helgen. Hade så kul verkligen, nu börjar träningsvärken i magen efter allt skratt försvinna men oj vad den suttit i. Det var helt klart värt att vara "lite" sliten i söndags efter den här helgen, likt förra året hängde vi med grabbgänget från Surahammar & det var minst lika lyckat i år även om de halverat antalet! Det är nog det jag gillar allra mest med festivaler, att träffa så mycket nytt härligt folk! & att passa på att verkligen passa på att göra det också istället för att sitta ihop med de man redan känner i sitt egna camp hela tiden.

Tack Skogsröjet för ännu en lyckad festival, ser redan fram emot nästa år!

/Emma

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Ser ut som en härlig dag❣️
nouw.com/byalma