Så har det sett ut genom åren...

Every brunette needs her blondie

The year was 2012

Short hair, don't care

Crazy hairproject

Som önskat kommer här ett inlägg på några av alla mina looks & hårfärger/frisyrer genom åren. Gick igenom hela min externa hårddisk & kan säga att det tog ett bra tag att välja ut bilder. Skulle kunna göra ett evighetsinlägg på det här ämnet tror jag haha så jag fick plocka ut några av alla looks. Det är GALET hur mycket jag hunnit med & vad jag har vågat?! Måste säga att jäklar vad modig jag var back in the days, är lite imponerad & faktiskt stolt över mig själv att jag gjorde vad jag själv tyckte var kul & fett & sket till 100 % i vad andra tyckte om mitt utseende så länge jag själv var nöjd. Något som jag fortfarande trycker på idag & önskar att så många fler kunde våga det!

Var en gång i tiden hårmodell så några (till exempel den looken som ni ser över texten) är lite extrema haha men så balla! Riktigt coolt ändå tycker jag! Jag hade ett samarbete med en frisör här i Finspång så vi hade en resa ihop där vi var i Stockholm på modevisningar 2-3 gånger. Så himla kul & en så cool erfarenhet!

Vad tycker ni om alla galna frisyrer?! Har ni någon favorit? Vore så kul om ni kommenterade vilken ni gillar bäst! Ha en fin dag kram Emms

Miley, is this you?

Axellångt

Ombre looks

ATM I'll stop wearing black when they invent a darker color

/Emma

Gillar

Kommentarer