Rosegarden

Hej fina ni! Long time no see... igen! Men nu tänker jag sluta ursäkta mig över dålig uppdatering här, jag uppdaterar när jag får tid, ork & lust med det. Ibland finns inte all tid & energi helt enkelt!

Jag har dock inte legat under en sten under den tiden som jag hållit mig ifrån bloggen, tvärtom! Har jobbat mycket & har inte gått på någon semester än, ni vet ju vid det här laget att jag inte kan vara still... Så jag gick in med inställningen att ta semester när det händer något kul & att man kan maxa den lediga tiden! Har även hunnit fota sååå mycket, alltså jag tror inte ens att ni kan tänka er hur mycket material jag har som jag inte publicerat & visa för er än! SÅ himla kul att åtminstone vara igång med fotandet igen & det var längesen jag hade såhär mycket inspo!

Jag har ju lyxen att bo intill ett slott & vad kan vara en bättre location än det?! Hittar alltid nya, fina fotoställen runt omkring slottet & huuur vackra är inte de här rosorna som växte precis bredvid?! Var bara tvungen att ge mig ut samma dag jag fick syn på dom & ta de här bilderna!

Som ni ser har jag även satt i löshår, jag klickade hem clips 50 cm svart (härifrån) för några veckor sedan. Bästa Jullan (hennes fina blogg här) hjälpte mig att klippa in det, ingen är nöjdare än jag! Tycker verkligen det blev SÅ himla bra!! Perfekt med clips också så man kan ta ur & sätta i hur man vill. Passar verkligen mig som alltid tröttnar & vill förändra mitt utseende stup i kvarten.

/Emma

Gillar

Kommentarer