Not your baby

Innehåller affiliate-länkar

Byxor- I butik hos Genuint & Fint // Bälte-ASOS (klick) // Skor-DinSko (klick) // Tisha-H&M (old) // Väska-ASOS(klick) // Klocka-Eyecandyewear (klick) // Jeansjacka-Vintage // Örhängen -Ur&Penn (klick) // Glajjor-Ur&Penn (klick)

Alltså HUR snygg blev inte den här looken, älskar den verkligen!! Har letat efter ett par sådana här brallor så länge, & äntligen har jag hittat de perfekta!! De är i ett så himla skönt material som också gör att de får ett så snyggt fall! Jag bär strl M för att få en sportigare & mer "ledig" look så de är egentligen snäppet tightare om man tar sin vanliga strl.

Så skönt nu när det börjar bli varmare ute också så man kan börja använda jeansjackor igen, är helt obsessed i denimjackor & insåg nu att jag har så många som 5(?!) stycken. Den här hittade jag i en förrådsrensning för säkert 7 år sen & den har sen dess varit en riktig favorit!! SÅ kul med vintage också, bästa som finns är när man kan göra riktiga loppisfynd eller som i det här fallet förrådsfynd som bara legat & dammat!

Idag har jag ännu en ledig dag, så himla skönt!! Så idag ska jag först ta tag i stallet, kanske får det bli en uteritt på min vita springare innan det är dags för den dagliga dosen av lastträning med Axel. Senare under dagen ska jag på fotboll(?!?) haha! Ni som känner mig vet att jag HATAR fotboll, jag vet att hata är ett starkt ord men jag tycker att det är sååå tråkigt haha, däremot har jag aldrig varit på en allsvensk match så det blir premiär i dubbel bemärkelse! A har nämligen bestämt sig för att jag inte kan säga att jag inte tycker om fotboll om jag inte sett en match live, så han har bjudit med mig på IFK matchen idag men det ska faktiskt bli riktigt kul!!

#nouwoutfit

/Emma

Gillar

Kommentarer