New in - Veckans planer

Hej finisar! Passade på att stanna en sväng på stan på vägen hem från jobbet i fredags & unnade mig lite lyx! Jag är verkligen sääämst på att unna min kropp det där lilla extra med andra ord BRA hårprodukter & lyxiga hudvårdsprodukter. Sticker alltid till matbutiken & köper standard varje gång för typ 20 spänn... Visst funkar det, men känns det lyxigt & det där lilla extra att köpa dom? Nja.. Haha

SÅ den här dagen unnade jag mig lite nya produkter från Rituals, tänker att jag gör ett eget inlägg för dessa lite senare under veckan när jag hunnit testa dom lite mer. Men de luktar helt maaagiskt!! Gick & luktade på min ena hand konstant efter de testat en behandling på mig, haha hoppas inte jag är ensam om att göra detta nu?! Men man kunde inte hålla sig från det! Fyndade även lite på GinaTricot, fick bli en sweatshirt under 200 lappen & fick iprincip tishan gratis, tror jag gav typ 12 spänn för den, hur bra?!

ÄLSKAR jeansen, har länge känt att jag behövt investera i ett par nya blåa jeans & fastnade direkt för de här från Veromoda. Så fin tvätt & skitsnygga slitningar verkligen!! Tror jag gav runt 350 spänn för dessa! Älskar också att de har XXS som strl eftersom jag är så liten... Nästintill allt blir ju stort på mig men de här satt perfa!!

Jag använder ju lösfransar dagligen, har tidigare använt mig av trebensfransar MEN det gjorde också att jag tappade helt otroligt många av mina egna fransar paniken?!?! Rekommenderas INTE! Jag kan inte heller ha mascara för mina ögon reagerar på det & rinner konstant då... Så därför använder jag nu istället vanliga lösfransar som jag tar bort på natten när jag sover. Dessa är från H&M & är så himla fina verkligen!!

Måndag
Jobb
Stall-ledig
Mådde så himla kasst igår kväll så det blev ompysslingskväll med bad, god mat & tidig kväll i sängen.

Tisdag
Jobb
Stall, rida & longera
A kommer till mig direkt efter jobbet & skulle till & med laga käk tills jag kommer hem, HUR gulligt?! Riktigt lyxigt att komma hem till det, kan jag absolut vänja mig vid!
Sen blir det myskväll hemma, kolla Robinson <3

Onsdag
Jobb, nätverk
Stall, rida & longera
Kolla ifatt på "Are You The One"
Planera veckans inlägg & samarbeten

Torsdag
Jobb
Stall
Planera helgens fotograferingar lite, outfits, bakgrunder osvosv

Fredag
Som det ser ut nu blir det en lugn helg för min del, har inga större planer än så länge. Tippar på att det blir lite fredagsmys efter stallet!

/Emma

Gillar

Kommentarer