När man minst anar det

Då var äntligen BÄSTA dagen här!! Friyay, önskar att jag var så pepp som jag var när jag gick & la mig igår, så mysigt när regnet öste ner utanför & man bara längtade till helg. MEN imorse när jag öppnar min Snapchat hade det öst in något helt annat, det har alltså SNÖAT igen?! Blir gaaalen, var så pepp när jag kollade väderprognosen för veckan och det skulle bli så mycket som 12 grader & SOL i helgen. Förstår ni?! Perfekt väder för att hinna rida, gå skogspromisar med glajjorna på & fota vårnyheter i det fina vädret. Usch, är verkligen sååå trött på vintern nu & tycker den kan försvinna fortast möjligt & inte komma tillbaka förrän december igen! Hoppas verkligen att det vänder snabbt så det blir så fint som de sagt tidigare för det här är ju verkligen SÅ oskönt! 

Har ni några härliga planer för helgen?! Jag har planerat in en riktigt lugn helg för en gångs skull! Kändes som det kan behövas efter förra helgen som var fullspäckad med familjeaktiviteter & utgång... Haha

Fredag
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, eller aa först ska jag till stallet & lastträna & fixa iordning för dagen. Sen får det nog bli lite sushi på vägen för att landa hemma för fredagsmys! Lina är borta över helgen & Alice ska på sittning så ikväll är det bara jag & Chappis som får lite kvalitetstid! Ska försöka hinna städa lite där hemma också, är verkligen proffs på att stöka till det i veckorna, ändå är jag ju i princip bara hemma & äter/sover.. Haha vet inte hur det där går till?!

Lördag
Först blir det att fixa i ordning en riktig go-frukost! Sedan bär det av till stallet, måste hinna rida idag så en uteritt på min vita springare är spikat! Men också lastträning med "lillen" eftersom vi ska till veterinären om ca 1 vecka så måste vi jobba på att han ska frivilligt gå in i transporten, vilket ibland kan vara lättare sagt än gjort! Ska försöka hinna blogga & även fota lite om vädret inte är helt kasst & om Richard har tid!

Sedan styr jag mot stan där jag ska möta upp A för lite bio, vi ska se A Quiet Place... Med andra ord en skräckis & känner redan nu att jag kommer dö. Förr var jag inte alls någon chicken, kunde se vad som utan att bli rädd men oj vad det ändrats med åren!! Nu är jag värsta mesen haha så inte jag som valt filmen men litar på A! Efter filmen ska vi åka hem till mig för lite vin & middag, så skönt med en sån kväll efter förra helgens håll igång...

Söndag
Har inte några större planer för söndagen, lyxfrulle är givet sen länge så det är spikat! Men resten av dagen har jag ingen koll på än, stallet, lastträning & ridning i vanlig ordning men utöver det kan det bli fota & fixa blogginlägg för veckan. Tror att Lina kommer hem också så då ska jag försöka fixa en träff med henne, finns inget bättre sätt att avsluta veckan på som att träffa sin bästis & prata i timmar!

Både kappan & sammetslinnet hittar ni hos Genuint & Fint

/Emma

Gillar

Kommentarer