My Valentine

Morning peeps! Igår var det alla hjärtans, kan inte påstå att det var något som jag direkt firade, Chappis mådde fortfarande dåligt igår så vi jobbade hemifrån då med. Hoppas han ska klara en heldag på jobbet idag, men vi får se! Vi var hursomhelst uppe tidigare än tuppen idag & Chappis väckte mig vid halv 5 imorse, suck. Så innan klockan slagit 6 checkade vi in för dagen!

Måste ändå säga att dagen började riktigt bra, utöver att jag knappt sov något på natten förstås... Gick upp vid kvart över 6 & möttes av ett så himla gulligt alla hjärtans sms från en kollega, ni vet sådär så man blir helt varm inombords?! På en av dagens promenader hittade jag det här trädet som var fullt med kärleksförklaringar, hur gulligt?! Man kan ju nästan tro att det är jag & min första kärlek för sisådär 6-7 år sen som ristat in hjärtat men icke haha!!
Jag & Chappis avslutade kvällen med lite tapas i soffan, tänkte att jag skulle ha kollat på någon klassisk romantisk komedi men efter alla puttinuttiga inlägg överallt & att jag satt ensam hemma kände jag bara nej fy vad sorgligt haha!! Så det fick bli en kriminalare istället, The Frozen Ground. SJUKT bra film tycker jag, såg den för typ hundra år sen men funkade helt klart att se igen! Även om jag iprincip inte träffade någon den här dagen så piffade jag upp mig & klädde mig i kärlekens färg, för mig känns allt lite bättre om jag känner mig uppklädd & fin. Går nästintill aldrig runt i myskläder ens här hemma, då känner jag mig så lat & slapp på något sätt... Men nu blir det jobb fullspäckat med möten innan stallet. Xoxo

/Emma

Gillar

Kommentarer