Mor/dotterdag

Hej fina ni!! Haft en magisk dag tillsammans med världens bästa mamma! Vaknade upp lite sliten efter gårdagen, det är torgfest i Finspång den här helgen så igår blev det riktigt livat! Hade en toppenkväll, härlig förfest med roliga lekar & bra folk, en livad utgång som avslutades med att ta några glas med Björn Rosenström & bandet, helt ok kväll om ni frågar mig!

Blev dock lite mycket av det goda & jag skulle egentligen gått ut idag med eftersom det är tvådagarsfest men har verkligen 0 lust... Känner mig så less på att gå ut & känns som att det alltid slutar med drama så ikväll ska jag bara ha en riktig myskväll i stallet & landa i soffan till en bra film! LÄNGTAR!

Jag & mamsi tog en roadtrip tidigare idag, vi tog bilen & styrde mot Nyköping. Vi har länge velat checka in Naturreservatet Stendörren & det var verkligen helt fantastiskt fint!! I hela naturreservatet fanns det massor med olika stigar & spår man kunde gå, mellan öarna fanns det dessutom små broar. Så himla mysigt & härligt nere vid vattnet! Mamma hade packat med lite fika också så det kändes som en riktig utflykt! Bättre än så blir det inte!

Så skönt att komma ut i naturen & bara rensa huvudet lite! Finns heller ingen klokare & som förstår sig på mig som mamma! Vi har alltid så bra diskussioner & hur skönt är det inte att bara få prata om allt man har inom sig?! Det mammor är till för!

/Emma

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Underbart med sådana dagar😅😻
nouw.com/byalma
Enna,