Min helg, so far so good

Avslutar en av mina bättre helger med filmkväll i sängen, landade i sängen redan vid klockan 9. Välbehövligt inför en ny vecka efter att ha sovit så mycket som 4 timmar inatt. Vet inte varför men har vaknat sååå tidigt hela helgen, när man väl får sova ut.. suck!
Har inte varit så aktiv här i helgen men får skylla på att jag haft en så himla härlig helg fylld med biomys, god mat & bra sällskap! Måste förövrigt passa på att såga filmen jag & A såg på bio igår!! Detta händer inte ofta men den var SÅ kass, det enda vi kom fram till som var positivt var att den var spännande! Utöver det var den lååångt ifrån en favorit haha!! Tänk er att de var tysta i iprincip heeela filmen, knappt någon musik eller ljud i bakgrunden & sen ska man lyckas äta popcorn & godis utan att folk ska störa sig på en. Fick smygäta hela filmen & såhär i efterhand kan man bara skratta åt det men det var på riktigt jobbigt! Haha!!!
SÅ ”The Quiet Place” får knappt 2 av 5 stjärnor!
Idag har jag haft en så himla skön dag, vädret ute var helt magiskt! Började dagen med frukost på sängen, den perfekta söndagen verkligen! Sen på eftermiddagen åkte jag & A in till Norrköping för en långpromis runt strömmen. Så himla härligt en sån här dag när man äntligen kunde gå runt i jeansjacka utan att frysa! Avslutade dagen med lite god mat på Texas Longhorn, bättre än så blir det inte!!

/Emma

Gillar

Kommentarer