Min helg i snapchatfilter

Torsdag

I torsdags smygstartade jag & mamma helgen med lite bubbel & sushi hemma hos henne. En stor del av en omställning i våra liv blev klar så det fick bli god mat & prata av sig en massa! Kändes extra lyxigt på en torsdag!

Fredag

Fredagen skulle spenderas med tjejerna & vi var alla 3 taggade på att göra något men ingen kunde komma på nåt bra så vi trodde att det skulle sluta med myskväll. Men icke! I vanlig ordning ramlade en fest på oss & vi var inte sena att tacka ja! Måste säga att det här var en otroligt speciell sådan haha men alltid kul att träffa nytt folk. Ingen är förvånad över att vi var kvar till sist & jag & Alice landade inte här hemma förrän vid 3-4 tiden.

Lördag

Lördagen blev fullt ös! Alice & jag vaknade upp vid halv 10 tiden & Chappis var på riktigt goshumör. Vi körde igång dagen med mys & allsång tillsammans med Whitney Houston, vad slår det?! Haha, efter lite tacofrukost drog jag vidare & hjälpte brorsan med flytten. Sen spenderade jag kvällen som barnvakt, som tur var hade jag Richard till hjälp så fick all hjälp jag behövde! Hade superkul men OJ vad trött jag var, slutade med att jag & ungarna låg helt utslagna i soffan. Men så mys!

Söndag

Avslutade helgen på bästa sätt! Mor- & dotterdag i stan med massor av shopping stod på schemat. Riktigt välbehövligt med en sån dag, var så längesen sist nu! Är så himla nöjd över dagens köp!! Hittade kanske VÄRLDENS snyggaste kostymbyxor & kavajen ska vi inte ens prata om, längtar sååå efter att få visa er i ett annat inlägg! Nu har jag & Chappis landat i soffan framför Netflix efter att ha gått en mil på kvällsrundan & vi är SÅ redo för en ny vecka! Ser ni på bilden här över vilken knähund han är?! Ska JÄMT sitta i knäet var man än är, på jobbet, i soffan, Ja till & med när man kör bil hoppar han ibland ur sin väska & kommer över till mig, galning hahah

Hoppas ni haft en fin helg Kram på er

/Emma

Gillar

Kommentarer