Min helg i bilder

Ni vet ju hur jag pratade om i fredags att jag inte hade några som helst planer för min helg & att jag bara tänkt att ta det lugnt, städa här hemma & till & med rensa garderoben. Men SÅ fel man kan ha! Min helg blev allt annat än lugn! Haha!

FRIYAY

Som jag skrev i fredags tillbringade jag kvällen med Alice & hennes kompisar från universitetet. Åt riktigt god middag, lärde känna varandra genom timmar & timmar av prat om allt & ingenting & badade jacuzzi. ALLT man behöver för att en fredagskväll ska bli lyckad!! Kolla bara så fint det var, ÄLSKAR Alices "uterum", så himla mysigt!!

Saturday

Jag kom inte hem förrän klockan 2 på natten efter allt bubblande & sov så himla dåligt. Vet inte varför men somnade inte förrän klockan 6 på morgonen & vaknade redan klockan halv 9 & då var det helt omöjligt att somna om.. Så då fick det bli morgonmys med Chappis som bara låg & njöt i sängen & inte var ett dugg sugen på att gå upp!

Med livet som insats

När jag varit vaken någon timme ringde Alice & frågade om jag inte ville hänga med & sladda på isen. Har länge velat hänga med för det verkar så sjukt roligt men tyckt att det känts för läskigt så har inte vågat eftersom jag har "vattenfobi", min största rädsla är verkligen att åka igenom isen & inte komma upp. Men samlade mod till mig & hängde med iallafall eftersom isen är så himla tjock så var inte risken så stor! Det var en så himla fin dag på isen verkligen, solen sken så isen gnistrade magiskt! Alice föräldrar hade tagit med korv som vi grillade också, så himla mysigt!! En perfekt dag verkligen!

Självklart blev det också en tur på hästryggen, råkade missa att ta med Chappis jacka så efter halva promenaden var han så frusen så han ville vända... Så vi fick helt enkelt göra det bästa av situationen, visst är han söt där han sitter på hästryggen?! Gulligaste jag sett på länge!!

/Emma

Gillar

Kommentarer