Min helg i bilder

Jag måste bara få säga att jag hade BÄSTA helgen på sååå länge! Fredagen blev det riktigt lugnt, lite Talang på tvn & hämtmat satt inte fel när jag varit sjuk mer än halva veckan. Kände verkligen inte för att hitta på nånting så det var skönt att bara slappa för en kväll. I lördags däremot var det fullt ös från morgon till kväll även om min kropp inte riktigt hade pallat gå på 110% hela dagen men det var bara att kämpa på för vilken dag!! Började dagen i pappas nya lya & hjälpa honom att packa in alla saker från flyttkartonger in i skåpen så han kommer på plats lite bättre. Sen ville jag bara ut i solen. Det var ju helt underbart väder, så jag passade på att ta ett pass på min vita springare. Finns verkligen inget bättre än att galoppera på ett gärde fullt med nysnö & strålande sol, så himla härligt! Verkligen ren lycka i en hästtjejs ögon!

Åkte sedan vidare till Alice där det blev en riktig tjejkväll i vår anda! Vegetarisk middag som var SÅ god, jag tycker det är så himla kul för jag vill verkligen äta mindre kött än jag gör idag & då är det perfekt att hälsa på Alice & hennes familj. De gör så sjukt god vegetarisk mat som man inte kan göra annat än inspireras av! Måste bli bättre på det där. Måste också säga att finns verkligen INGEN familj som är så härlig som Alice, de verkligen sprudlar av så himla skön energi! Alltid lika glada, humoristiska & härliga att umgås med, man blir verkligen helt fylld med positiv energi när man är hos dom, så underbart!!
Sedan åkte vi ut &.... sladdade haha!! Det var något vi åkte ut & gjorde på vintern för flera år sedan men jäklar vad kul det var! Självklart var vi på en plats där ingen kan komma till skada, men gud så vi skrattade! Höll säkert på i över en timme haha! "Tjejkväll" var det ja!

Sen fortsatte vi med spakväll & bubbel i jacuzzin med massor av tjejsnack, ÄLSKAR detta verkligen! Tyvärr händer inte det här så ofta som man önskar med gud så man saknat dessa kvällar med de 2 bästa tjejerna! Vi pratade om allt mellan himmel & jord, poppade flaska efter flaska & gjorde snöänglar i bikini. & Wipps så var klockan 4 & vi hade badat i SEX TIMMAR haha helt sjukt! Men då tog vi & sa godnatt.
Söndagen utnyttjades också till max, först mysfrukost i Falla hos Alice, sen fortsatte jag dagen med att fota massa nya plagg till veckans inlägg med Richard & sedan fick det bli en fika innan jag begav mig hemåt för kvällens måsten inför nya veckan.

Hoppas ni haft en underbar helg! Ha det bäst Xoxo

/Emma

Gillar

Kommentarer