#metoo

Hon går & lägger sig i sin säng samtidigt som hon med en klump i magen ber honom att hålla sig på den andra sidan av sängen under natten då hon från allra första början är otroligt obekväm med att "han" redan ligger där. Jag som precis tänkt lägga mig på soffan för att få några timmars sömn innan det är dags att röra sig hemåt efter en lyckad efterfest & påbörja ännu en bakisdag ser hur min bästa vän vrider på sig av osäkerhet av hela situationen. Utan att tveka byter jag om till en sovtisha & fotbollsshorts för att göra henne sällskap & mer "bekväm" i situationen. Med tanken "Är vi 2 kan det ju inte hända något, vi har ju varandra".

Nästa gång jag vaknar är det i fullständig panik & chock. Jag känner att shortsen jag somnade i bredvid min bästa kompis & "han" nu inte längre sitter kvar där de borde, de är istället neddragna. Likaså är mina trosor. Jag hinner bara slå upp mina ögonlock innan jag förstår vad som precis pågår med MIN kropp. I den mikrosekund jag ligger vaken i sängen känner jag hur tätt "han" ligger bakom mig, hur "hans" hud inte bara nuddar vid mig utan är i MIN kropp. Panikångesten kommer som ett knytnävsslag i magen.

Jag går direkt ut ur rummet skakandes av chock & rädsla för vad som precis hänt. "Han" följer efter, försöker kallprata med mig som om inget har hänt men jag är helt stel, kan inte röra en enda kroppsdel. Det är som att allt runt omkring mig blivit en suddig film, som en mardröm man vill vakna upp ur, när man springer så fort man kan men inte kommer någonstans. När "han" tröttnat av att inte få några svar går "han" återigen & lägger sig bredvid min bästa vän som även hon däckat & ligger kvar sovandes i sängen utan vetskap om vad som just hänt. Tankarna exploderar i mitt huvud, allt jag kan tänka är om samma sak som precis hänt mig kommer att hända henne om jag går därifrån, eller om jag än en gång däckar, antingen av alkoholen som fortfarande finns i mitt blod eller av den panikångest som förstör mig inombords.

"Han" som många i min närhet mycket väl känner till, som jag själv känt en längre tid & som jag tidigare under kvällen/natten tillsammans med mina andra kompisar haft en rolig utgång med. Allt faller samman. Nu slutar allt att fungera.
- Vad händer om min dåvarande pojkvän får reda på det som hänt? Kommer han tycka att jag är äcklig & lämna mig nu? Rädslan kryper närmre & närmre.
- Vad kommer andra tycka eller tro? "Varför vaknade du inte tidigare? Varför sov du kvar? Varför gick du inte hem efter det hände? Varför skrek du inte?"

.varför.varför.varför.

/Emma

Gillar

Kommentarer