Linn Ahlborg X Rebecca Stella // Mina midsommarplaner

Hur härliga bilder blev det inte när jag & Richard fotade på ängen?! Höll dock på att dö i sommarhettan som var för ett par veckor sen. Men nu ångrar man att man klagade för brrr... Nu har den svenska sommaren kommit, inte helt otippat lagom till Midsommar.

Älskar min fina off-shoulder blus jag klickade hem härifrån(link), superskön & tycker Linn Ahlborg gjort en riktig toppendesign!! Missade dock att rosetten i nacken råkade glida lite på de sista bilderna,men den är så himla somrig & fin! Jag valde att inte ens ha någon bh men självklart kan man ha klister BH om man inte är bekväm utan. Men det som är bäst med den är att även hur mycket den glider ner i ryggen, (vilket den gör om man kollar bilden här nere) så gör halterneck-knytningen att den aldrig åker ner så pass att man riskerar att visa allt... haha! Ni hittar blusen här (link). Kjolen är ett par år gammal & kommer från GinaTricot & min söta lilla väska fick jag av mamma som hon köpt till mig när hon var utomlands, så gulligt!!

Som rubriken lyder hade jag ju tänkt att berätta om mina storslagna planer för Midsommar i år... MEN de är tyvärr obefintliga det här året, känns som alla planerat det i minsta detalj med sina årliga traditioner eller spenderar dagen & kvällen på jobbet. Alla mina kompisar har dessutom spridit ut sig i vårt avlånga land så vi får se var jag landar till slut, så himla kluven!!

Har ni några härliga Midsommartraditioner eller planer?! Behöver inspo!

/Emma

Gillar

Kommentarer