Less is bore

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller affiliate länkar

Äntligen kommer bilderna jag lovat er upp här, kan säga redan nu att det var allt annat än skönt att vara ute i söndags snöade & regnade om vartannat hela tiden så var rädd för att jag inte skulle kunna fota. Men till slut så! Mamma hade fullt upp i helgen så frågade om inte Richard kunde hjälpa mig. & WOW vilken dold talang han hade! Inte kunde jag anat att bilderna vi tog skulle bli så bra, så nu är han utsedd till min personliga fotograf! Hahah, skämt åsido. Ni som känner mig vet hur jag brukar stå där med självutlösaren/fjärrkontrollen & kämpa för att fokuset ska sätta sig på hyfsat rätt ställen.. Eller försöka guida stackars mamma till samma idé & tanke som jag & sen få det resultatet jag vill när hon inte fotat något innan... Men så himla kul att få till en massa bra bilder så nu ska vi försöka komma ut allt oftare!

Första plagget jag visar för er från mitt samarbete fick bli de här brallorna. Älskar camo combon med kepsen tillsammans med brallorna, så jäkla snyggt tillsammans med kalla färger! Samtidigt som det här kanske inte är en typisk "Emma outfit" så tyckte jag att det var kul att visa er något annorlunda än vad ni är vana att se här. Ni hittar såklart byxorna i butik hos Genuint & Fint (klick).

[Jacka- Inköpt för ett par år sen på GinaTricot liknande här Klick] [Skor-Timberland kopia från Lager157 som tyvärr utgått men äkta på Rea här Klick ] [Hoodie-H&M, liknande här Klick ] [Keps-Klick]

/Emma

Gillar

Kommentarer