Lägenhetsvisning & framtidsplaner

Hallihallå fina ni! Har helt missat att berätta för er att jag bokat in mig på en lägenhetsvisning som var igår. Nu känner ni säkert som alla andra gånger jag sagt detta, SAY WHAT?! Men lugn & fina! Just nu håller jag mest koll på marknaden men samtidigt har jag ju intresse & en plan för att köpa något så småningom. Jag tycker känslan är otroligt viktig & att man VET vad man vill ha när man väl slår till, istället för att köra på första bästa som jag vet nu av erfarenhet. Kommer ihåg när jag kikade på lägenhet för ett par år sedan & ville köpa/hyra ALLT jag kollade på bara för att jag kände mig så stressad. Så mitt tips är verkligen att kolla runt på många olika objekt, bostäder som ni kanske egentligen inte hade kollat på för att det är i "fel" prisklass eller för att det inte faller er i smaken, för med köp av bostäder är det så otroligt mycket som kan variera! Jag tycker verkligen det handlar om att hitta rätt "tillfälle"!

Jag flyttade ju nu i December & har egentligen inga planer på att flytta men OM den rätta, 10/10 dyker upp kommer jag absolut att tänka igenom saken & lägga ett bud! Jag tycker att det är så himla svårt också eftersom jag inte bestämt mig för riktigt var jag ska bo någonstans. Jag bor just nu i Finspång för att jag dels har mina hästar tillsammans med min mamma som är uppstallade där, men också för att jag har mina rötter & nästintill alla mina kompisar där.... Så kluven! Vet ju inte heller om jag skulle trivas i en storstad eftersom jag alltid bott i en liten stad/by/håla där alla känner alla & där det nästintill jämt är lugnt & skönt med alla mina nära & kära runt hörnet!

Vi får väl se! Så länge jag har mina fyrbenta till hästar kvar kommer nog även jag bo kvar i Finspång, men man ska aldrig säga aldrig! Jobbar ju i Norrköping så det är pendlandet jag vill slippa, det skulle ju spara otroligt mycket tid. Å andra sidan är det bara 25 minuter bort & priserna här i Norrköping är ju verkligen skyhöga om man ska jämföra med Finspång där de är kanske en tredjedel!? SÅ sjukt!

/Emma

Gillar

Kommentarer