Inredningsdetaljer hos mig

Inlägget publiceras i samarbete med Genuint & Fint

Tog dessa bilder i lördags efter att jag kom hem från en ridtur i ovädret. Jag tål verkligen inte den här årstiden, att frysa kooonstant tar ju verkligen SÅ mycket energi från en. Usch! Spelar ingen roll hur mycket jag tar på mig, har jag en gång börjat frysa så är det kört då går jag & spänner mig tills jag lägger mig i ett varmt bad. Det får det absolut bli nu ikväll när jag kommer hem från stallet, inte lika många minusgrader idag men fy så oskönt det är! Enda fördelen med snön just nu är att det blir ljusare ute, enda tecknet på att vi går mot vår, sakta men säkert. Äntligen får man väl lov att säga på den!

Men det var SÅ skönt att komma hem till en relativt nystädad lägenhet (om vi bortser från köket hehe). Bara ta ett bad & sen krypa ner i soffan med Alice framför mello. Njuter verkligen av att vara hemma när det är ljust. Den här delen av året är ju så tråkig på så sätt om man går dagtid som jag, mörkt när man går hemifrån & minst lika mörkt när man kommer hem. Jag tröttnar lätt på mitt hem då & tycker inte alls att det känns lika fint & fräscht som när man fixat iordning det! Känner ni likadant?!

Passade på att plocka med mig några fina inredningsdetaljer när jag var & hälsade på i butiken hos Genuint & Fint (klick). Älskar verkligen färgklicken som fjädern ger i en fin gammalrosa färg (otippat att jag skulle falla för den rosa va?!) finns även i en fin blå färg om jag inte minns helt fel. Även ljusringen kommer från Genuint & Fint & jag tycker den blev helt fantastiskt fin med det extra långa kronljuset, så fint tillsammans med de andra detaljerna. Himla nöjd måste jag säga!!

/Emma

Gillar

Kommentarer