Höstdepp & Höstpepp

Innehåller affiliate-länkar

Hej fina ni!! & så var det höst igen... Måste ändå säga att hösten är den årstid jag får som mest inspo på! & av allas flöden att döma just nu är jag inte ensam om den saken?! Jag tycker helt klart att höstens kläder är de absolut roligaste att jobba med, man vill bara fylla hela garderoben med massa sköna knitwear & älskar att man äntligen kan börja plocka fram de lårhöga stövlarna igen! Det här är heeelt klart en av mina absoluta favoritlooks just nu, tycker den är helt klockren & en riktig "Emma-look".

Förövrigt så har jag ä n t l i g e n tagit mig ur en depp-period. Tror nästan vi alla får det när sommaren är slut & hösten tar vid. När semestern är slut, alla går tillbaka till jobben, plugget & flyttar tillbaka till den stad man pluggar i eller kanske till & med tar ett plan med one way ticket för att stanna utomlands på obestämd tid. Relationsstatusarna bytts hej vilt medan man själv kör på i samma tempo, samma vardagsrutiner som mina haha "eat, sleep, work, ride repeat". Vilket jag trivs otroligt bra med även om 90% av alla i min närhet frågar ständigt huuuuuuur orkar du. MEN sen kommer man till de stunderna där man bara skulle vilja ha någon att komma hem till när man gjort alla dagsrutiner & är helt slut. Jag är verkligen proffs på att grotta ner mig & bli deppig i perioder, men då försöker jag att byta mindset, meditera korta stunder varje dag & framför allt det viktigaste; radera det som gör att jag blir deppig för stunden. Ex. är det jobbigt att se alla puttinutt bilder på par på instagram "AVFÖLJ" eller ta en paus från insta!

Nu är jag bara SÅ pepp på ännu en höst & sugen på att köra stenhårt på min grej nu! Är fylld med positiv energi & det känns som att den här hösten verkligen kommer gå i medvind! Hur känner ni kring hösten? Blir ni deppiga eller peppiga?!

Alltså HUR fina blev inte de hör bilderna jag & mamma tog för ett par veckor sen?! När mamma & jag fotar brukar det kunna bli lite hursomhelst haha men de här är jag verkligen SÅ nöjd med!!
Så glad över att jag har mammsi som hjälper mig & stöttar mig i allt jag gör <3

Har förövrigt börjat redigera i ett annat program än tidigare & WOW!! Alltså ser ni skillnaden?! LOVE!! Förstår inte vad jag sysslade med innan detta!!

SHOP THE LOOK

I vanlig ordning är det bara att klicka på plaggen för att komma till dom. Shop til' you drop!

/Emma

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Fina du❣️
nouw.com/byalma