helgens bravader & interior details

Godmorgon! Äntligen börjar man vända tillbaka dygnet igen efter ännu en fartfylld helg på alla sätt & vis. Började helgen med en riktigt hurtig fredagskväll, lagade en ordentlig middag ensam här hemma & bara gottade mig. Sedan tog jag med mig Chappe ut i regnet & sprang en runda, det fick bli en riktig kortis eftersom det var så himla oskönt ute. Kan inte påstå att jag var ett dugg poppis här hemma efter att ha tvingat ut min lilla råttis i regnet, gud så sur han var! Sedan jobbade jag bara på att hålla mig vaken tills jag åkte in till stan för att hämta hem några kompisar som varit ute & slirat. De piggade upp ordentligt faktiskt! Så himla härligt gäng & minns inte ens när jag skrattade så mycket senast! Haha! Så kom inte i säng förrän vid 4, & sen upp vid 9 igen för att sätta igång med flytt & hinna med stallet.

Senare under lördagskvällen mötte jag upp tjejerna för en middag på Joans, ingen är väl direkt förvånad över att det blev pasta för min del... Men gott var det iallafall! Sedan fick det bli en liten sväng hem till Amanda & Hova innan vi återigen styrde mot Joans för en utekväll de sista timmarna innan hemgång. Så det känns såhär i början av veckan innan man kommit ifatt med sömnen på nytt igen! Söndagen spenderades åt att hjälpa hela familjen i huset/med flytten & sedan stack jag & Richard iväg & fotade lite. Bilderna kommer att komma upp senare under dagen så håll utkik!!

Förövrigt så himla nöjd med mitt kök just nu, det blev så himla fint med den randiga tapeten!! Kände mig lite osäker & var rädd för att den skulle bli för mycket men det blev verkligen så himla bra! Fyndade de svarta ljusstakarna som syns på bilden på Mios utförsäljning i Norrköping, TIPS  att passa på & åka dit nu, finns massor med fint på utförsäljningen så skynda fynda innan det tar slut! Självklart är inte de här det enda jag shoppade loss på men visar det andra i ett annat inlägg.

Hoppas ni får en fin dag! Xoxo Emms

/Emma

Gillar

Kommentarer

MiHome
MiHome,
så fint! 😊
nouw.com/mihome
trendbyem
trendbyem,
Tack snölla fina du 🌸
nouw.com/trendbyem