Heja Livet!

Jag bara MÅSTE tipsa om den bästa podden på länge!! Jag lyssnar jämt på podcasts, i bilen, i stallet, på hundpromisen, när jag lagar mat, städar, ja till & med när jag ska somna! Så skönt att ha någon i lurarna & speciellt om man kan lära sig något på det också! Jag lyssnar ofta på många olika otäckare poddar, som Svenska Mordhistorier, Rättegångspodden & Spår. Men lyssnar också på många inspirerande poddar som Framgångspodden, Influencerpodden & min gamla favvo Måndagspepp som inte längre görs, sååå ledsen över det för jag tyckte verkligen de gjorde måndagarna så mycket roligare & peppigare!

MEN nu har jag äntligen hittat "Heja Livet", det är en helt fantastisk grupp kvinnor unga som gamla som hela tiden peppar & hjälper varandra genom livet. Vilket jag tycker är helt otroligt bra!! Vi kvinnor är ju tyvärr för bra på att trycka ner varandra & jag förstår verkligen inte varför?! Vi är ju grymma, varför kan vi inte inspireras & peppas av varandra när vi har så sjukt mycket att ge?!

​Heja Livet finns som en Facebookgrupp för kvinnor som vill hjälpa & peppa varandra, det kan till exempel vara att stötta någon som går igenom något jobbigt i livet, jobbsökningar, tjejer som letar boende eller bara en träningskompis! Så häftigt när man träffar på så många positiva & inspirerande kvinnor på ett & samma forum!

De har nu även skapat en podd som baseras på 13 utvalda kvinnor som berättar om deras historier om händelser i deras liv. & WOW vad påverkad jag blev av de olika berättelserna,

Hur går man vidare efter en våldtäkt? Eller gör man verkligen det?(avsnitt 7 här)
Hur är det att som 27 åring få diagnosen cancer? (avsnitt 1 här)
Eller att som 19 åring vakna upp & inte kunna röra kroppen?
(avsnitt 6 här)
Eller att leva i en destruktiv relation som man bara inte kan ta sig ur på egen hand? (avsnitt 10 här)

Ni får bara inte missa de här fantastiska kvinnorna & deras historier som verkligen berör & finns kvar inom en!!
Ni hittar podden på acast!

/Emma

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
åh ska verkligen kolla in detta! ❥
nouw.com/sarakarlssonsse
trendbyem
trendbyem,
Så himla bra grupp verkligen!! Kram! 🌸
nouw.com/trendbyem