Gårdagen & samarbeten

Skrev inlägget redan igår men mitt internet hemma valde att helt trotsa mig så kunde inte lägga upp några bilder, SUCK så tänker att jag får publicera det idag istället...
Igår hade jag lite idétorka! Tänkte att jag skulle ha gjort ”hår-inlägget” men missade helt att jag inte har datorn hemma så jag får spara det till helgen! Igår hade jag fullt upp på jobbet, känns som jag verkligen är inne i ett flow nu! Så skönt när man känner att det bara flyter på!

Efter jobbet åkte jag & Chappe till min samarbetspartner Genuint & Fint, hade tänkt att jag skulle åka dit i onsdags men var tvungen att ta stallet ordentligt & kom iväg så sent så fick spara det till torsdagen. Var hur som helst där & plockade upp lite plagg de plockat ut åt mig. Vårfräscha plagg som ska bli kul att visa för er när jag får möjlighet att fota i dagsljus, kanske i helgen! We’ll see! Sedan åkte jag vidare mot Finspång & plockade ut min fina vinterjacka som kommit från Spooks, SÅ skön!! Kände att jag verkligen behövde en ordentlig jacka nu till vardags som jag inte behöver frysa i & det känns verkligen som jag kommer bo i den tills det blir minst 10 plusgrader haha!! Så skönt att mysa in sig i! Nu blir det att städa lägenheten lite, så stökigt nu när jag hämtat hem en del saker från vårt barndomshus. Så ska försöka proppa in lite på vinden, sen står matlagning på schemat! Nu har det blivit dags för rätt nr 3 på veckans matkasse som är stekt kolja med rödbetssallad & senapssås. Inget jag hade kommit på att laga i vanliga fall men kul att testa på nya rätter!!

Som jag skrev i tidigare inlägg hittar ni den här helt sjukt snygga kappa i butik hos Genuint & Fint (klick), ni hittar även det svarta sammets/spetslinnet hos dom som är supersnyggt till en festoutfit! Byxorna kommer härifrån (klick).

Inlägget publiceras i samarbete med Genuint & Fint.

/Emma

Gillar

Kommentarer