Fullt upp

Ikväll har det varit en riktig avkopplingskväll, vet inte när jag hade en sån senast. Jag har fått så himla svårt för att släppa jobb & annat att jag ofta fastnar i det & sitter med datorn tills jag ligger i sängen istället för att ta den där sista timman till att varva ner. Jag är inne i en riktigt intensiv period just nu både jobbmässigt & privat vilket gör att det är fullt ös dygnet runt, vilket jag iprincip måste göra för att må bra. Jag älskar ju att ha minst 10 bollar i luften samtidigt, vilket ni kanske har märkt här haha! Men ibland behövs det sådana här kvällar när man lägger allt åt sidan en stund & bara fokuserar på sig själv & varvar ner.

Ikväll har jag tänt massor med ljus i lägenheten, gjort mig en stor kopp te & tagit på mig en riktigt skön ansiktsmask. Bästa känslan! Passade dessutom på att köpa mina favoritpraliner för att unna mig det där lilla extra ikväll. Så himla skönt! Hoppas ni har en fin kväll!

HUR fin är inte denna underbara blus/tunika?! Jag ÄLSKAR verkligen ryggen & får jag säga det själv så tycker jag att färgen gjorde sig så bra på mig! Perfekta vårblusen verkligen & ryggen är ju helt magisk! Ni hittar den i butik hos bästa Genuint & Fint (klick).

/Emma

Gillar

Kommentarer

jessicapopiel
jessicapopiel,

Så fin du är! <3

nouw.com/jessicapopiel
trendbyem
trendbyem,
Tack snälla fina du, kram! 🌸
nouw.com/trendbyem
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hej svejs. Jag är en tjej med Asperger syndrom. Spana gärna in min blogg, läs om Asperger, kommentera och tipsa andra om mig. Jag vill att fler och fler ska få upp ögonen för hur det är att leva med en diagnos. Aspergers syndrom är ingen sjukdom som man kan bli frisk ifrån likt feber eller förkylning. Det jag har är en diagnos en funktionsnedsättning, vilket jag föddes med och också kommer att dö med. Följ gärna mitt liv i vardagen med allt vad det innebär och en diagnos som heter Aspergers syndrom. Ha det fint. Kram Josephine

nouw.com/mynameisjossan
charlottahagg
charlottahagg,

Wow, riktigt snygg rygg på blusen!! 😊

nouw.com/charlottahagg
trendbyem
trendbyem,
Men eller hur?! Den finns i en gammelrosa färg också, SÅ snygg till våren 😍🌸
nouw.com/trendbyem