Friyay, helgens planer

Äntligen fredag! Känns verkligen som den här veckan gått i slow motion, tror det är eftersom jag knappt sovit något de senaste nätterna. Jag är en sån person att jag måste verkligen ha mina 8 timmars sömn för att funka, så ni kan ju tänka er hur pajsig jag känner mig efter 3 nätter nu med bara ett par timmars sömn... Suck! Hoppas att Råttis ska må bättre nu under helgen så man kan få sova ut lite!

Nu ikväll är det lite oklart hur planerna ser ut, först & främst blir det stallet. Bara pyssla om hästarna lite, sen hem & landa en aningens innan det antingen bara blir fredagsmys hemma/hos nån av tjejerna eller så ska vi iväg & ta några glas...

Imorgon blir det liv i luckan igen! Först & främst ska jag hinna med att rida ett ordentligt pass på hästen är tanken. Sen håller brorsan & hans familj på att flyttar den här helgen, eftersom Jesper verkligen hjälpte mig heeela helgen när jag flyttade känner jag att det är dags att bjuda igen lite så ska se till att finnas till hands där. Senare på kvällen ska Sanne & Jesper iväg på festligheter så har fått hedersuppdraget att mellomysa & ha sleepover med min brors 2 barn, ska bli så mysigt & kul!

Söndag blir förhoppningsvis ganska lugn i vanlig ordning & bara ladda upp batterierna inför ny vecka, först söndagsfrucke med barnen innan lite bus. Sen får det nog bli att fota de sista plaggen jag hämtat hem från min samarbetspartner. Är så sugen på att ta någon god fika på något mysigt café, ni vet sådär som man gjorde för 100 år sen typ haha! Jag gör verkligen aldrig det längre men en god fika med någon som man bara kan sitta där med i timmar utan att känna sig stressad... Vem är på?!

Vad tycker ni förresten om de här coola jeansen?! Plockade hem de i förra veckan & gud vad bra de satt! Älskar tvätten & passformen på dom, SÅ sköna! & lite coola detaljer på dom som passar bra att matcha med någon mer basictopp. Älskar gult & efter de här bilderna har jag verkligen fått mersmak! Så fin & fräsch färg! Måste nog säga att jag är mer för citron- än senapsgult som blivit så poppis... Tycker det går så snyggt till mitt mörka hår!
Alla plagg hittar ni i butik hos Genuint & Fint (klick).

Inlägget publiceras i samarbete med Genuint & Fint

/Emma

Gillar

Kommentarer