Festival weekend

Innehåller affiliate-länkar

Hade liiiivets helg verkligen! Alltså den här traditionen jag & tjejerna har är G u l d! Varje år den första helgen i Augusti går vi på den härligaste festivalen av dom alla, Skogsröjet i Rejmyre. Det är en hårdrocksfestival här i närheten så vi brukar jobba där på torsdagen för att få festivalpass för de övriga 2 dagarna, SÅ värt! Ni anar inte hur mycket jag såg fram emot de här dagarna, det brukar vara underbart härligt folk, skratt & minnen man sent kommer glömma. Såklart var inte detta år något undantag! Hade verkligen livets helg!

Tänkte köra ett senare inlägg med lite snapshots från min telefon så ni får hänga med lite. Men bjussar på en av mina 3 looks de här dagarna, helt klart en av mina favoriter om ni frågar mig! Jag menar HUR snygg är inte den här toppen?! Den finns dessutom i massor med olika färger & bor i denna khaki-gröna färgen har den även i beige, jag måste bara köpa fler! Ni hittar den här (adlink).

Ni kan aaaaldrig gissa vad jag fyndade kjolen från H&M för häromveckan, 15 pix ALLTSÅ 15 spänn. Helt sjukt, verkligen ett av mina bästa fynd nånsin & kommer användas ooofta hädanefter! LOVE! Kanske finns någon kvar i butik så skyndaaa fynda!
Skorna är vintage, glajjor från Bikbok tyvärr slutsålda online.. Väskan är ett par år gammal från RiverIsland.

/Emma

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så härligt❣️
nouw.com/byalma
trendbyem
trendbyem,
Ja det var det verkligen! kram
nouw.com/trendbyem