Fav one this fall

Innehåller affiliate-länkar

Hur ser en typisk Emma-look ut såhär på hösten? JO såhär, stor stickad tröja, lite rufsigt, lockat hår, over knee stövlar, brett bälte i midjan, toppa med någon ball jacka AND YOU*RE DONE! Svårare än så är det inte haha! Skulle kunna gå klädd så varje dag verkligen, det är ju SÅ snyggt & dessutom SÅ skönt!! Mitt bästa tips är nog att hitta några riktigt sköna stickade tröjor i fina höstfärger, jag älskar beiga toner, burgundy, mörkgrön & såklart svart! Men tipset är att gå upp 2 storlekar minst för att kunna använda den så som jag gör på bilderna, med ett brett skärp för att markera midjan & sen lårhöga stövlar för att få till längden. Är tröjan liiite för kort för att ha bara ben till kan det vara snyggt att flika in med en mörk kjol i varierande material. Kanske jeans, mocka, manchester eller varför inte en skinnkjol?! LOVE

Har så mycket att visa er som jag plåtat på sistone så nu ska det bara komma upp här också.
Har ni några obsessions den här hösten?! Let me know!

De här bilderna är tagna förra helgen när jag tvingade ut Jullan & fota lite, & så bra det blev! Har så många fina bilder från denna fotografering så än är de inte slut på långa vägar! Det var så kul att få stå lite bakom kameran den här dagen också! Fick möjlighet att fota @juliakinneteg & jag tycker resultatet blev SÅ bra!! Hon är ju så jäkla snygg så vore väl konstigt om det inte skulle bli bra?!

Hoppas ni får en fantastisk helg! PUSS!

Skor(adlink PÅ REA) , Kjol (link) , Tröja (link) , Jacka (NewYorker), Halsduk (link 2 för 100 pix!) , Halsband (link 4 pack för 99 spänn!), Bälte (vintage) örhängena är gamla tyvärr!

/Emma

Gillar

Kommentarer