En bättre lunchdejt

Har verkligen haft en så härlig sommardag på jobbet! Började dagen med "go-frukost" med grabbarna på jobbet, då kan ju inte fortsättningen bli dålig! Jobbade på till lunchen då jag först gick en promis med hundarna. Har varit så sur över att de flesta körsbärsblommorna alla lägger upp bilder på blommat över innan jag hann ta några fina bilder.. Men så på promenaden hittade jag det här fina äppelträdet, mer sommarkänslor än såhär är svårt att få!! Ville bara ta bilen raka vägen hem & klä av mig till bikini. Men ICKE!

Det blev att ta bilen in till stan för en lunch på Spicy med bästa @juliakinneteg. Hon var i stan & hade gjort naglarna så det passade perfekt med en lunch ihop. Var så bestämd med att sitta i solen men vi höll verkligen på att smälta för det var så otroooligt varmt!! Så himla skönt så ska absolut inte klaga men var helt fel klädd för det där! Fick till & med hoppa in på Bikbok på vägen tillbaka till bilen för att shoppa loss på ett par shorts för jag stod verkligen inte ut i jeansen. Det fick bli ett par supersnygga & användbara kostymshorts som jag visar er så fort jag får möjlighet! Brukar inte gilla spontanköp annars men de här tror jag att jag kommer bo i nu i sommar!

Nu är jag på g till stallet, hoppas på att värmen ska lägga sig lite så man åtminstone kan rida ut en sväng utan att dö på kuppen! Skulle vara så mysigt att komma iväg ut på en kvällsrunda. Senare kommer A över, har inga direkta planer men det blir nog en lugn kväll skulle jag tro!

/Emma

Gillar

Kommentarer

linneahornback
linneahornback,
Så mysigt att luncha i solen!😍
nouw.com/linneahornback
trendbyem
trendbyem,
men eller hur!! Bästa luncherna helt klart! 😍
nouw.com/trendbyem