Dagens tips!

Innehåller affiliate-länkar

Då var det dags igen, ny vecka, nya tag! Har tagit en liten bloggpaus för att hinna att bara slappna av & släppa all stress & måsten för en stund. Välbehövligt ibland för att känna efter vad man egentligen vill med sig själv & vad man vill lägga tid på. Men nu så! Har ägnat helgen åt att i vanlig ordning maxa den med folk som jag verkligen tycker om & som boostar mig med ny energi, vilket faktiskt var ett av mina mål med det här året! Har tidigare varit en person som lätt stänger in mig själv & väntar på att andra ska höra av sig, men har nu gått till att socialisera mig så mycket som det går! Tycker det är SÅ kul när man kommer på sig själv med att inte ha pratat med någon "gammal" kompis, ex. från Gymnasiet som man inte haft knappt nån kontakt med förutom genom de sociala kanalerna, eller någon som man tycker SÅ mycket om men inte har haft möjlighet att träffa.. & det är ingenting emot känslan eller responsen som man får när man slänger iväg ett meddelande bara sådär, jag har hört av mig till säker 10 av mina "gamla" vänner & det värmer en verkligen inombords samtidigt som man fylls av ny, positiv energi! 

Det är ju verkligen så himla enkelt att bara slänga iväg ett meddelande & checka läget & jag kan lova att det ger så mycket energi tillbaka! Dessutom kan man inte skylla på att man inte "hinner" idag, för att svara på ett meddelande tar kanske 2 minuter & det borde man väl minst sagt kunna avsätta för någon man tycker om?!

Sååå dagens tips blir att tänka på någon du kanske inte träffat eller pratat med på länge, kanske en gammal klasskompis, någon du följt på sociala kanaler & är nyfiken på, kanske en kompis som rest jorden runt? Släng sedan iväg ett meddelande, ni har garanterat massor att prata om & det ger så himla mycket positiv energi tillbaka! Svårare än så är det inte! Kasta inte bort en massa bra relationer & låt de för guds skull inte rinna ut i sanden, för man kan inte få för många fina människor i sin omgivning! Det är dom man ska kunna luta sig tillbaka på när saker & ting brister!
Dessutom kan man lära sig otroligt mycket & människor kan gå runt & vara riktiga inspirationsbanker utan att ens veta om det, så våga möt människor, gamla relationer som nya!

Älskar min volang-tröja från Genuint & Fint(klick) , perfekt till en vardagsoutfit när man ändå vill vara lite fin & classy samtidigt som man kan tuffa till den med ett par skinnbrallor som i det här fallet är från Angelica Blicks kollektion från Bikbok så de finns tyvärr inte längre att köpa i butik... Är också förälskad i mitt nya bälte från Asos som ni hittar här (adlink), bor nästintill i det, men det är ju SÅ snyggt! Har dessutom lyckats slarva bort mitt andra favvobälte så det här får ersätta det tills det kommer på plats igen! Fyndade förövrigt den här AS snygga klockan, så stilren & helt makalöst billig?! Ni får den för 130 PIX med frakt!! HUR bra?! Ni hittar den här (klick). Örhängena är från H&M & finns i massor med snygga färger, (klick).

/Emma

Gillar

Kommentarer

johannashouse
johannashouse,
Snygg tröja! 😊
nouw.com/johannashouse
trendbyem
trendbyem,
Men eller hur?! Älskar den 😍🔥
nouw.com/trendbyem