Bortbjuden på vardagslyx

Idag har jag bara sååå mycket negativ energi, började dagen på bästa sätt med nätverk där jag träffade på otroligt många inspirerande personer & gick därifrån med en superbra känsla! Men nånstans tillbaka till jobbet svängde humöret & har gått med så mycket negativ energi hela dagen, ni vet sådär så man knappt orkar med sig själv?! Så det var bara att plugga i lurarna med musik & kämpa på!

Tog en skogspromis med mamma & hundarna för att ventilerade tankarna lite, så skönt när man får diskutera tankar & känslor med någon som verkligen förstår sig på en! Dessutom mamma som är så klok & har så mycket bra att säga till en, så tacksam för det! När vi kom längst ut på udden var ljuset & miljön helt magisk vid vattnet, det blir helt klart fler promisar till den platsen! Så himla fint!!

Svängde förbi hos pappa en sväng & hann bara komma hem innan mamma frågade om jag inte skulle komma förbi på kvällsmat. Självklart tackade jag ja!! Så himla skönt istället för att ställa sig ensam & laga mat åt sig själv, finns det något tråkigare?! Att man dessutom blev bjuden på favvopastan var inte heller helt fel!! Jag menar kolla bara?! Citronpasta med gravad lax, sååå himla gott!!

/Emma

Gillar

Kommentarer