Bloggrekord

Gick in på bloggen nu när jag vaknade, har tagit en liten paus från att kolla statistik, bloggtopplistor osv. med flit för att slippa känna stress & press som jag annars kan göra, att jag måste göra inlägg för att hålla statistiken & bloggen levande... Har nu istället kört på konceptet att jag bloggar när jag kan & verkligen har intresse för det & nu är jag verkligen inne i en period där jag har sååå mycket energi & tycker det är så kul att fota, publicera inlägg & fixa med samarbeten. & det känns SÅ himla bra!!

Men imorse klickade jag för en gångs skull på statistik & bloggtopplistan mest av nyfikenhet & blev SÅ HIMLA PIRRIG!! Alltså WOW när blev ni såhääär många?! Jag kommer ihåg när jag började blogga för kanske 7 år sen när jag gjorde det enbart för min egen skull & fick kanske 200 läsare vilket jag då tyckte var mycket men att ni klickat in på min blogg nästan 4 tusen gånger BARA under denna vecka känns helt otroligt!! Så hiiiimla kul & jag hoppas ni kommer att fortsätta klicka in & att vi blir ännu fler.

Nu när ni är så många vill jag såklart att ni ska vara med & bestämma om vad ni vill se här på bloggen, tycker det är superkul & lärorikt att få höra vad ni vill se mer av så jag kan bjussa på det bästa!! Så röstaröstarösta här nere vad ni vill se mer av på bloggen framöver! 

PUSS på er & ha en fantastisk lördag!

Vad vill NI se mer av här på bloggen?!

/Emma

Gillar

Kommentarer