Beroende av

Innehåller affiliate-länkar

Hej fina ni! Jag har kommit fram till att jag har ett confession to make! Eller rättare sagt ett GRYMT tips! Jag har nog aldrig varit någon riktig Youtube-tjej, ni vet kollat tutorials, vloggar osvosv. Men nu är jag heeelt beroende av dom alltså!! Kollar inte på massor men har några få utvalda som är riktiga favoriter; Hannalicious SÅKLART alltid varit min favvo, Molly Rustas, Janni Delér, Angelica Blick ja listan kan visst bli rätt lång ändå!

Men nu har jag en ny favvo, LISA ANCKARMAN. Alltså WOW vilken tjej!! Kommer ihåg när hon var med i Top Model Sverige 2014, då satt man spikad framför tvn & var sååå avis & imponerad på alla modeller! Sen dess har jag inte haft så mycket koll på henne tills nu i höstas, SHIT vad hon hunnit med mycket!! Sin egna blogg (som hon tråkigt nog precis avslutat... Men som ni hittar här klick) , närmare 60 K (?!) följare på instagram & sin egna YT kanal med närmare 15 K prenumeranter. G R Y M & utöver detta har hon dessutom släppt flera kollektioner för klädmärket Madlady (klick). Som förövrigt är SÅ coola, riktigt sportiga & har ett fantastiskt bra budskap! Med orden "Become what you respect" gör hon rättvisa & målet är att stoppa nätmobbning som är ett av alla stora problem vi har i samhället.

Jag ÄLSKAR hennes energi, personlighet & såklart hennes stil!! Lisa har massor med klipp där hon stylar andra influencers, så himla kul att se förändringen & styling från början till slut, framförallt de outfits som personen inte haft en tanke på att styla ihop annars. Det får ni INTE missa, kolla på klippen nedan när Lisa stylar Johanna Öholm i samarbete med Chiquelle & Ur&Penn. En riktig favvo!!

/Emma

Gillar

Kommentarer