Bästa hårprodukterna

Lovade ju att göra ett inlägg med de nya hårprodukterna jag testat nu i veckan, alltså de är SÅ grymma!! & om jag säger det så är de verkligen bra (iallafall för mitt hår), jag har ju testat en heeel del i mina dagar som ni som följt mig länge här vet då jag haft i princip alla hårfärger man kan ha men även alla olika frisyrer! Jag & tjejerna diskuterade det häromdagen, det är helt sjukt hur jag kan ha hunnit med att ha så många olika frisyrer!

Men hur som helst, den ena produkten är en inpackning som jag tänker använda ca 1 gång i veckan typ söndagar när jag ändå kryper ner i ett bad så jag kan låta den sitta kvar i håret & verka ca 10-15 minuter för att få maximal effekt! Den andra produkten är en helt GRYM inpackning som jag applicerar i mitt handdukstorra/blöta hår innan jag fönar det. Jag fönar ju iprincip alltid mitt hår eftersom jag duschar precis innan jag ska sova nästintill varje dag, & som många av er säkert redan vet sliter det något ENORMT på håret att sova med blött hår. Dessutom är det extremt oskönt! Produkten ska man alltså låta sitta kvar i håret så den får jobba länge, den gör håret supermjukt, skyddar det från värme upp till 180 grader & som en liten bonus luktar håret helt extremt gott efteråt!

Jag tror de finns i de flesta livsmedelsbutiker som har ett hyfsat hårproduktsutbud & de ligger på ca 50 pix stycket! Perfekt!! Rekommenderas verkligen till er med slitet hår, märker enormt stor skillnad på bara 4-5 användningar!

Skulle ni tycka att det skulle vara kul om jag gjorde ett inlägg med alla olika frisyrer/hårfärger för att se hur det sett ut genom åren?

/Emma

Gillar

Kommentarer

MiHome
MiHome,
vilket bra tips! och ja visa frisyrer och hårfärger genom åren, så kul! 😃🤗
nouw.com/mihome