Äntligen tillbaka!

Innehåller affiliate-länkar

Hej bästa ni! Nu har jag bestämt mig för att ta tag i det här med bloggandet igen, har ju varit lite si & så med den saken på sistone. Men nu ska jag verkligen försöka att lägga tid regelbundet på bloggen & vloggandet!

Hade en superhärlig helg fullspäckad med massa roligt, kommer att komma upp ett helginlägg lite senare.. Har dock lyckats bli sjuk, verkar inte vara bättre än halsfluss, blåsor i hela munnen & feber, yeey precis vad man önskade sig nu, eller inte! Finns inget tråkigare, speciellt när det är så varmt ute också! Men det är bara mediciner, glass & sängen som gäller & hoppas på det bästa!

Men till något roligare, jag & Richard spenderade nästan 4 timmar ute i stekande solen & fotade så mycket som 5 looks så har massor med material att visa er! Så kul nu när det varit tomt här så länge, hoppas

Huuur fin är inte mitt nya sommarset?! (härifrån) Finns i några olika kombos men tyckte det var så himla somrigt & fint ihop med shortsen & off shoulder toppen, LOVE! Verkligen en mix jag kommer att använda flitigt i sommar, ni hittar shortsen här (adlink) & toppen här (adlink)

/Emma

Gillar

Kommentarer