Äntligen människa igen!

Har varit sängliggandes verkligen HELA veckan, var envis nog att gå till jobbet i onsdags men utöver det har jag legat fullständigt däckat fram tills idag. Varit helt genomförkyld, kan inte ens minnas när jag var såhär förkyld sist. Idag känner jag mig mycket piggare iallafall även om jag låter som en kråka fortfarande, haha kraxar som bara den & en röst som svajar upp & ned i tonläge. Men ingen är gladare än jag!!

Eftersom jag varit sjuk hela veckan & mamma också så har vi inte kunnat göra någonting med hästarna, utan de har fått lite vila. Men det verkar ha gjort dom bra! Fööör idag satt jag upp på Axel för första gången ever!! Alltså kan inte ens beskriva känslan, efter att ha startat från 0 & äntligen vara igång. & han sköter sig så himla bra verkligen! SÅ kul!

Imorgon väntar jobb igen, längtar verkligen!! SÅ uttråkad av att bara ligga hemma & dega & tycka allmänt synd om sig själv, haha! Så nuuu måste det hända något kul, ännu en kortvecka på ingång eftersom det är midsommar på fredag. Men känner att jag vill få ut så mycket som möjligt av den här veckan gällande allt vad heter jobb, blogg, hästar & umgänge!

Har så många fina bilder & plagg att visa er, ska direkt sätta mig & förbereda veckans inlägg så det nån gång kan bli någon disciplin gällande min planering här på bloggen... Ha det bäst!

/Emma

Gillar

Kommentarer