7 saker ni kanske inte visste om mig

Innehåller affiliate-länkar

1. Jag somnar ALLTID till podd/bok. Hatar verkligen när det är tyst när jag ska sova, det går inte... Samma sak med lyset, somnar i princip alltid med någon lampa tänd om det inte är ljust ute..

2. Jag är ett kontrollfreak. Haha låter helt psycho men riktigt så farligt är det nog inte. Men jag hatar när jag inte har koll på vad som ska hända, spontanitet är något jag verkligen jobbar på.. Jag har säkert gjort tusentals listor för att strukturera upp ALLT. Vad jag ska göra, när jag ska göra det, hur jag ska göra det osvosv... Finns inget värre än när planer ändras, då kan jag i värsta fall bli helt svimfärdig & kräkig...

3. Jag har "vattenfobi", nej jag är inte livrädd för vatten typ som man dricker eller överlag men att hamna under vatten är något jag verkligen får PANIK över. Bara tanken på känslan att hamna under vatten & inte kunna ta sig upp får det att bara knyta sig i magen... USCH vilken skräck!

4. Jag ÄLSKAR att se filmer/serier jag gillar om & om igen! Det här är verkligen en typisk "Emma-grej", vet inte hur många gånger jag sett filmer/serier som: "The age of Adaline", "Känn ingen sorg" & "13 skäl varför". Men de är ju såååå bra!! Snälla säg att vi är fler?! Haha

5. Jag är fått världens fling för Håkan Hellström, har verkligen gått från att inte ens kunna lyssna på honom utan att bli irriterad (vet verkligen inte varför, det har ALLTID varit så verkligen) tills nu! Är helt såld på hans äldre låtar & klippet från när han & Miriam Bryant sjunger på Ullevi är ju helt MAGISKT!! Har ni inte sett det MÅSTE ni se det här (klick).

6. Jag älskar att åka i bilen ute i skogen & skriksjunga med bra sällskap. Finns inte mycket som är härligare än fin skogsmiljö, en bil, bra sällskap & en riktigt bra allsång! Mina kompisar tycker jag är lite galen ibland när jag ringer dom & frågar om vi ska roadtrippa eller åka på "viltsafari" haha men de bangar aldrig!! Har till & med smittat av mig på Lina så nu är det hon som ringer & tjatar på mig om att få åka ut en sväng haha!!

7. Jag är egentligen en brillorm! Japp här syns det inte så ofta eftersom jag väljer att inte ha brillorna på mig så mycket när jag fotar (fråga inte varför för jag vet inte ens anledningen haha!) men jag har i vanliga fall glasögon, 4 par för att vara exakt. Älskar att variera mina looks så det är perfekt att ha så många par att byta mellan!

​​Som jag skrev i tidigare inlägg hittar ni det här helt magiska setet i butik hos Genuint & Fint (klick). Skorna är riktiga favoriter men har tyvärr utgått!! Men liknande hittar ni här (klick) & liknande sport bh här (klick)​

/Emma

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas,

Roligt att läsa 😊

nouw.com/viktorhognas