2 selfies & helgens planer

Innehåller affiliate-länkar

Vanligtvis har jag ju mina helger spikade i minsta detalj men för ovanlighetens skull är det HELT tomt i agendan?! Känner mig nästan lite stressad över att jag inte har en enda sak planerad.. Ska som vanligt greja lite med bloggen, fota, fixa veckans inlägg osv.. & rida är såklart också med på schemat men utöver det, tomt. Men det ska bli lite skönt det med, fokus den här helgen får ligga på att försöka varva ner & hinna med mina andra intressen mer ordentligt. Det kan nog bli en liten garderobsrensning också, har fyllt på ganska duktigt på sistone & ni kan ju tänka er själva med en lght på 48 kvm hur det är med förvaring... Helt klart begränsad!! Så en liten rensning får det bli, älskar att man alltid hittar något man helt glömt bort att man har där längst in i garderoben.

Nu ikväll trodde jag att jag bara skulle sitta hemma i soffan efter stallet men fick en invite hem till Alice på tacomys & spakväll. Hennes kompisar från universitetet skulle komma över & frågade om inte jag ville haka på, så kul! Ska bli kul att träffa lite nytt folk & umgås! Kanske inte superbra att bada/basta med nya tatueringarna.. men de har läkt jättebra! Men får försöka hålla mig över vattenytan för det mesta så ska det nog gå bra! 

Lördagen får startas med en långpromis med Chappe & en riktig lyxfrukost, kanske pannkaksfrukost med Nutella.. SÅ gott!! Sen ska kvällen såklart bestå av mellomys! Sista nu innan finalen, så spännande! Vilka är era favoriter än så länge?! Min är helt klart utan tvekan Benjamin!! SÅ grymt duktig!

Huuur fin är inte min nya fluffiga tröja/jacka?! ÄLSKAR den, har allvarligt talat haft den 3 av 5 dagar nu på jobbet haha. Men så otroligt skön & helt magisk, ni vet ju vid det här laget hur mycket jag älskar den här typen av rosa. Men älskar att man kan klä upp den till en fin blus, kostymbyxor, klackar & ett par större örhängen. Eller klä ner den till myskvällen med en tisha & ett par skönare brallor (jag skulle helt klart välja löpartights haha). Är lite knäpp sådär, går aldrig runt i pösigare mysbyxor, finns inget bättre än att gå runt i ett par tajta löpartights, sååå skönt! Ni hittar örhängena som jag köpte för 20 spänn?! här (adlink) & min helt underbara flufftröja här (adlink)Tyvärr är den rosa färgen slutsåld online men finns säkert ute i butik, annars finns den i många andra fina färger online! Jag köpte den i strl M för att den skulle bli lite oversize & få fullängd i armarna. FYNDADE den förresten på halva priset så betalade bara 150 pix för den?! SKYNDA FYNDA!!!

/Emma

Gillar

Kommentarer