Ny vecka! Nya tag! Nästan helt frisk!

Vikten låg på 59.1kg imorse - framsteg! Inga stora steg, men det är okej! Jag vill vara hälsosam den här gången. Inge mer jojobantning.

Idag ska jag flyttstäda min studentlägenhet i Norrköping, sen när jag kommer hem igen ska jag bara hem och dra på mig träningskläder och ta bcaa, sen knalla direkt till gymmet.

Jag ska köpa ett måttband också, för jag vet att resultat inte alltid syns på vågen, och jag vet med mig själv att om vågen går uppåt så börjar jag panika och slutar äta. Vill va hälsosam den här gången som sagt.

Igårkväll klämde jag in ett axelpass med hantlarna hemma, och i torsdags blev det 40 minuter på inlines. Riktigt nice.

Hörs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta kändes förjävligt igår. Jag var uppsvälld som en ballong och magen var orolig hela dagen. Idag mår den bättre. Jag tror den behöver vänja sig.

Jag känner mig m fortfarande som en hög med puppe, men imorgon är jag kanske på benen igen och kan kötta. Lägger till en extra vecka på utmaningen minst!

Motion glömmer jag ofta att fylla i, men igår blwv det ca 1 timme långsam promenad till ica, inne på ica och hem igen - totalt.  Väl inne på Ica kände jag mig jättefebrig och hängig.

Håller tummarna för tillfrisknande!

Likes

Comments

Igårkväll fick jag för mig att ta reda på hur mkt kalorier, fett, kolhydrater och protein jag behöver få i mig per dag. Jag ficj fram att 1700 (ish) är bra när jag tränar mkt i veckorna, men jag bestämde mig för att titta på när jag är mindre aktiv också för att använda nu när jag är så sjuk, vilket blev 1300 (ish). Så idag försöker jag verkligen sträva efter att uppnå rätt mängd av allt.

Detta blev min lunch (inklusive ett glas lättmjölk).

Hoppas verkligen jag är frisk snart och kan komma tillbaka till träningen!

Likes

Comments

Borde nog tagit det lugnt igår med, för idag mår jag som en hög med skit typ. Jävligt förkyld blev jag. Sjukt ont i halsen, jättetung i huvudet i klusive värk, febrig och snorig o.s.v. 

Idag kommer jag alltså ligga i soffan hela dagen under en filt och kolla netflix, och gosa med kissen emellanåt!

Jag insåg igårkväll att det har gått influensa på jobbet nyligen, och nu hoppas jag innerligt att det inte är det som gått igång... men det känns som det!

Likes

Comments

Jag har varit väldigt dålig med maten idag. blev bara en massa shakes, en eller två ProPud, BCAA-XX, och några proteinpannkakor.

Samtidigt har jag druckit 6 liter vatten under dagen. Lite detox-aktigt.

Imorgon är planen att träna på eftermiddagen när jag kommer hem från Universitetet. Mat kommer bestå av kokta ägg, proteinshakes, BCAA-XX, proteinpannkakor och kyckling. Och massa vatten!

Likes

Comments

Jag vill egentligen inte skriva mina resultat för denna vecka, för de är så brutala, men hag hoppas och tror att det bara är vattenvikt jag tappat eftersom jag druckit så galet mkt vatten och kissat floder var 15e minut hahaha.

Iallafall, i tisdags stod vågen på 61.4kg och jag var svullen, hade mensvärk och var uschlig.

Idag, fortfarande mens, inte svullen alls och lite bakfull då 1 glas rödvin råkade bli ett antal fler igår. Vågen stod på 57.8kg...  

'WTF!?'  var min reaktion.

Nu har jag precis tagit mina Jacked Ripped Caps och ska ta mig en kopp kaffe även fast kapslarna innehåller fett mkt koffein. Jag älskar kaffe. Borde köpa hem koffeinfritt nu va? 

Idag blir det även tvättstuga.. tjoho! :)

Jag är dålig på att fylla i min kostdagbok Yazio, men såhär har det sett ut idag!.

Likes

Comments

För tillfället sitter jag och gassar på balkongen med iskaffe.

Såhär blev pannkakorna! Dessa är de som blev över :)

Nu är det dags för mellanmål! Tiden bara springer iväg idag!

Likes

Comments

Jag sa att första målet skulle bli Kyckling, men icke. Cravings efter pannkakor slog in, så det fick det bli. 

Vanligtvis blandar jag 1dl Body Science Protein Panncake Mix med 2.5dl vatten, men jag läste någonstans att någon hade kört 1.5dl med 2.5 dl mjölk, så det provar jag nu. Vissa tillsätter även ett ägg för extra protein, men det skippar jag. Provar en sak i taget här! Haha!

Jag kommer nu låta mixen stå och svälla i kylen i 45 minuter hehe, och sen steka dem på medelvärme i smör.  Jag brukar köka kokosolja, men den är slut tyvärr.  

Mums!

Likes

Comments

Jag började dagen med ett par Jacked Ripped Caps för att testa hur de funkar.  Jag kände ganska fort att det blev lite varmare i kroppen, och lite utav en brännande känsla (väldigt mild). Jag återkommer om en vecka eller två med resultat. Jag köpte dessa för att minska mitt sötsug.

Eftersom det inte blir någon träning idag utöver promenad, så kommer jag äta så bra det går.

Första målet blir vid 12, pga periodiska fastan: Kyckling med broccolli.

Middagen blir vid 17: Kyckling med broccolli igen (preppade matlådor Haha!)

Mellanmålen kommer bestå av Proteinshake och ProPud. Tanken är att jag även ska få i mig BCAA-XX Sura Colanappar mellan detta.

Hörs!

Likes

Comments

Värken i halsen är kvar, det river mer och mer. Har till och med börjat hosta endel. Rethosta. Så idag blir det lugnt igen. Känner att jag därför kommer öka utmaningen med 2 dagar, till 18/6, eftersom det ska vara rätt antal dagar. Missar jag en lägger jag till en. Logic.

I eftermiddag får det istället bli en långpromenad i skogen. Det finns en specifik slinga på 5km som jag tycker är lagom normalt sett. Mår jag sämre får det kanske bli slingan på 3km, men målet är 5km.

Likes

Comments