Jaaa ser att jag kastat in en bucket list

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Känns som nästan inget har hänt sedan sist... men det har det så klart, hösten gick-jag stod på huvudet vid bergslagsleden, 2/3 av utbildningen är klar! Dottern går sista terminen i 4:e klass!
Framåt är planen:
Vasaloppet
En sväng till Barcelona
Sommarjobb på akutmottagningen
Det e vad jag törs claima.. mer spännande e dock på g, men det blir en cliff hanger

Likes

Comments

Tjejerna pluggar jag tränar!
Lyxen när barn blir större, livspusslet är enkelt! Rutin, planering, samförstånd och respekt i familjen så är det inte svårt. Om det inte går som planerat, tänk om, lös situationen och var kreativ och innovativ. Precis som de flesta av oss är på jobbet men av ngn märklig anledning glömmer bort så fort vi kommer hem..

Likes

Comments

Skolan är i gång, fullt ös med föreläsning, KTC mm! Men det innebär inte bara plugg, utan även student kanapé på East & West sushi första tisdagen varje månad! Galet gooooot😍 galet bra sällskap, vi blev 9 tjejer från klassen,himla trevligt häng var det!
Jag kam varmt rekommendera sushi där!

Annars, är morgondagen planera in i minsta detalj

5:15 upp
6:30 löpning
7:00frukost med mini
7:45 fixa inför skolan
9:15 på campus USÖ
12:00 lunch

13:00 möte banken
15:00 träna
17:30 minis fotbollsträning
18:30 middag!
20:00 skriva två sammanfattningar inför KTC
Sen konverterar jag till Törnrosa!

Likes

Comments

Lill tjejmilen är avklarad! Vädret var perfekt! Sval men solig september... Liten regnskur(positivt för löpare) små tjejerna gjorde så himla bra ifrån sig! Det är mkt gå och pendla och trångt och långt! Men det har gott smidigt ändå. En och anna tår är fällda men så lan det vara!

Vi bodde på quality friends hotel, gjorde vindöga året också! Det var toppen bra! Frukosten är så sjuuuukt bra, och läget klokhet! Sitter lixom ihop med mall of Scandinavia!

Vi käkade även lunch på vapiano, som var super gott! Så nu avrundar vi kvällen hemma med ansikte mask och Gilmore girls som vi e helt hoked på!
God natt

Likes

Comments

Där sov vi som prinsessor förra året inför lilla tjejmilen, det ska vi nog göra i är också! I morgon far vi! Ska bli gött

Likes

Comments

Dagens 2do...
1:skola
2:slutföra anteckningar för KTC(klinisk träning)
3:gymmet med Sabina & mackan
4:skruva ihop kanin bur
5:kvälls mys med Elin och Ellen kanske hittar ett hem till en av kaninerna i dag för Elin kanske är sugen på att bli kanin mamma 😍

Likes

Comments

Fasiken så gott!
Recept i morgon! Ska sova sötare än sötast just nu!

Likes

Comments

I dag blev det en snabb löp innan frukost, hade lite plock hemma att fixa med och sen skumme jag vara klar för att jobba 12:00...trodde jag.. Upptäckte att jag började 13:00.. Men men jobba lite gratis på fritiden är ju inga konstigheter.... 🙅🏽

Men men..

Träningspasset i går var riktigt nice!
Löpning UTAN att ens bli trött slutade med 5 km löp 26 min 47s uppvärmning.
Sen styra mage tricep rygg! Mkt Vasalopp tänk nu när det gäller träningen, stakmaksinen är ganska dominant i passen, och rygg och mage triceps osv! Måste palla 9mil utan att klappa ihop. Men Gud vad jag ser fram emot detta!
Nu önskar jag även att de två andra i "tre generationer" kan kasta in ett inlägg! F kanade kan berätta att hon är utvald till trivselledare i skolan, mormor kanske kan dela ett smarrigt recept på lingonsylt med omvärlden???
I morgon tänker jag iaf dela ett recept på
moules matinéers
😋
Bild, recept och (vad det ens är) kommer i morgon!
Tack och god natt

Likes

Comments

Fotboll är väl ordet som får sammanfatta helgen dör oss! Två matcher lördag 2 matcher söndag samt att tjejerna var maskotar åt ÖSK och Falkenberg på söndag kvällen! Känns sååå kul med laget och allt runtomkring fotbollen!
Barn och sporter är ett himla bra koncept! Vänner, laget sammanhållningen, ja allt! Bra sätt att spendera lediga dagar på!

Likes

Comments