Kläderna fixade!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sån jävla migrän :/ Jag måste ta mig i kragen och beställa tid till doktorn att ha ont i huvudet så här lpng tid i sträck är ju otroligt, Har jag en hjänrtumör? Aja, Idag ska ja in och göra i ordning naglarna, De ska vara som franskmanikyr fast med mörklila glitter. Skitsnyggt. Har ju sätt på mamma när hon haft andra färger.. Sen i morgon måste jag in till göteborg. De är brottom nu. Hoppas på att jag hittar någon fin klänning. Tjingeling.

Likes

Comments

Tack "kompis".. Ibland känner man sig bara bortglömd och lämnad.. Tur att jag har min snutt iallafall, Älskar dig (F)

Likes

Comments

Japp, helg igen och jag är sjuk.. kulkul.

Likes

Comments

Vill att de ska bli måndag nu..

Likes

Comments

8 Dagar kvar, kan säga 7 dagar :D 1 VECKA... Ojojoj :D Längtar.

Likes

Comments

Människor missbrukar ordet älskar för ofta och mycke! Redan efter en dag kan dom säga ååå jag älskar dig? Jo visst. KYSS MIN RÖV!!!

Likes

Comments

Längtar till den 17, Inte bara för att de är 2 år och 2 månader utan en annan speciell sak, En sak som kommer få mig att minnas dig hela livet vad som än händer, En sak som kommer sitta på mig som en kroppsdel! Tycker om dig så mycke snutti.

Likes

Comments

Sen börjar skolan igen.. Torsda gäller de, Dricka öl idag kanske? Sista lediga dagarna, Sen måste man ju vänta på helgerna så fort man vill göra något.. segt..

Likes

Comments

Varje dag och jag menar varje dag har jag huvudvärk, Ibland är de lite ibland är mycke.. Förstår inte vad det är för fel, Har varit så här så länge jag kan minnas, Hjärntumör kanske?

Likes

Comments