Jag kommer ALLTID att vara MAMMA till mina barn och den platsen kan ingen ta, för de kommer jag se till!
Lika mkt som att Örjan ALLTID kommer att vara PAPPA till flickorna och Fredrik kommer ALLTID att vara PAPPA till sonen!
Så kommer det alltid att vara!
När man träffar någon som har barn med någon annan så måste man veta vad man ger sig in på, man måste förstå att föräldrarna till barnet kommer alltid att finnas i varandras liv, vad man än tycker om det!
Det är bara dumt att förstöra för sig själv genom att skapa intriger och bli osams med den ena föräldern!
Örjan klev in i ett förhållande med mig och då va Elias bara två år gammal.
Han tog åt sig Elias jätte bra men på ett sätt där han visade att bara är Örjan och han har aldrig ens försökt eller tänkt tanken på att ta Fredriks plats som pappa för det skulle aldrig ens kunna komma upp i huvudet på han och han har accepterat att Fredrik alltid kommer bara delaktig i vårt liv då han är Elias pappa och har aldrig haft svårt för de heller!
Det gäller att veta vad man ger sin in på och inte försöka ta över rollen som förälder när barnet är ena föräldern!
För som mamma kan jag lova att det gör jävligt ont att någon försöker ta ens plats!
Som förälder vill man kunna vara delaktig i ens barn liv och få veta om barnet mår bra! Kalla mig höns mamma, men jag älskar min son och ringer lör och skickar sms sön när sonen är hos sin pappa, men det har inget med tillit att göra utan mer att jag bara vill min son väl, gör det mig till en hemsk mamma eller person?
Jag är stolt över mina tre barn, jag är stolt över att ha dom som barn 💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta inlägg är inte skrivit till någon speciell utan mina tankar..

Adhd.. Ordet adhd blir jag galen på, så fort ens barn är omöjliga och inte små änglar så måste man göra en utredning för adhd...
Vissa barn är livliga, kanske för livliga, dom stojar stimmar och skriker.. Det kan bero på trotsålder eller trötthet eller bara rent jävelskap för att testa ens förälder/föräldrar!
Här hemma så har vi tre olika trotsåldrar, tre olika personligheter, det kan gapas, skrikas, sparkas, slåss, bitas, puttas, kasta saker, ja rena vredes utbrott men det är något man lär sig att hantera, inte gör vi adhd utredning på någon av barnen för de!
Barnen har svårt att sitta stilla, måste pilla på något, men dom är ju barn och måste få vara barn :) här hemma är jag glad när barnen röjer och leker och har sig, är dom för stilla så är det oftast sjukdom som är problemet!

Ne jag kan inte förstå vad problemet är att barn är livliga, jag kan inte helt enkelt förstå de!

Aja nu har jag lättat mitt hjärta som jag har velat lättat på i flera månader nu.

Likes

Comments

En helt okey söndag vart det trots allt :)
Har inte gjort så mkt men bara att få vara nära min familj så vart den bra :)
Igår när jag vaknade så funderade jag på om jag skulle säga upp mig eller inte.. Velade fram och tillbaka, pratade med maken om det och kom fram till att jag skulle säga upp mig, flickorna behöver få komma iväg till dagis och jag behöver ett arbete med fler timmar!
Inte fyra timmar en dag varannan/var tredje vecka.. Så idag åkte jag dit och lämnade in mina kläder och skrev under uppsägningspappret!
Jag har två veckors uppsägningstid men eftersom jag inte har nå tider inbokat på tre veckor så kunde jag lämna in kläderna!
Så imorron ska jag ringa och prata med dagis och se om flickorna kan komma redan på tisdag! Ska ringa samtal imorron oxå och i veckan ska jag till af..ut och gå med min extra hund ska jag med göra :)
Känns som en stor sten har tagits ut ur min ryggsäck!

Imorron börjar gubben som arbetsledare istället och de ska bli kul att höra vad han tyckte om det :) och imorron kommer min älskade son hem ifrån sin far :) längtar
💕 inte hel om utan honom 💕 ne nu ska flickorna äta kvällsmacka och sen ska dom in badet :) sen blir det farmen mys med maken min 💕

Likes

Comments

Denna helg har vi verkligen haft en mysig familjehelg :)
I fredags så åt vi donken och sen hade vi mys framför tv och bara va och igår så åkte vi till v-ås och myste och handlade på biltema till bilen och där vart det även en korv med bröd, sen iväg och kolla in butiksloppiset :) vi hittade lite Dockskåps möbler till dockhuset och sen en lampa att ha ovanför sängen :)
Sen åkte vi till Willys för att stor handla så nu har vi mat ett tag :) Barnen va helt till sig och hade jätte bråttom in för att leka med dockskåpet ;) va meningen att vi skulle till pulkbacken efter vi hade ätit men ingen av oss orkade så vi myste framför en film istället och busade och lekte :) kollade på superlördag och sen mello :)
Idag så åt vi mys frukost ihop som varje helg :)
Sen tog vi de lugnt, barnen lekte och sen vart det på med kläder för att åka till pulkbacken där vi spenderade nästan tre timmar av lek :)
Nu har jag och Miley badat ihop och nu sitter dom med en varsin surfplatta och får spela en timme, karln är ute i garaget och jag ska lägga mig och lösa lite korsord :) kanske dags att införskaffa sig ett korsords lexikon ;)
Resten utav dagen blir det mys, bus och lek :)
En helt perfekt helg :)
Denna vecka har sonen sportlov så får se vad vi ska hitta på och göra :)

Bye bye

Likes

Comments

Tur i oturen att man är sjukskriven då jag egentligen skulle ha jobbat idag och tisdag men pga en arbetsledare där så tar de emot.
Först så har hon sagt att jag har tre barn FÖR MKT och nu när jag vart sjukskriven så fick jag utskällning att jag inte hade hört av mig samma dag och jag va tvungen att komma in (onsdags) för att lämna in sjukintyget från läkaren, som om hon inte trodde på mig.. När jag va på plats för att lämna in det så fick jag stå och förklara och försvara mig :/ känns ju inte så kul :(
Jag hoppas bara på att finna något nytt och att jag slipper henne tills dess..
Jag är stolt över att jag har tre underbara barn och skulle inte tacka nej till fler.. Dom kommer före allt annat och det är där jag tror skon klämmer egentligen men de skiter jag i!
Men nu ska jag se till och krya på mig och inte tänka på jobbet!

Idag kom äntligen remissen till röntgen med Elias, ska bli skönt att äntligen få svar på va de kan vara! Stackarn måste gå hungrig igen :(
Lider ju så med han! 💕
Barnen sover och vi kikar på fångarna på fortet innan vi ska bädda ner oss i sängen framför en film 💕

Likes

Comments

Är det inte barn som krånglar eller att Elias som väcker mig för magont så är det min mage som krånglar och höll mig vaken inatt!
Vaknade upp halv två inatt och hade ont i magen, gick upp och tog mig ett glas samarin, värmde vetekudden och gick på toa ihop på att de skulle försvinna, magvärken höll mig vaken till halv fyra sen tvärslocknade jag, vaknade upp 4:38 av magvärken, sen dess har jag varit vaken, har iaf fått i min två mackor och nu dricker jag lite oboy. Känner att jag behöver få i mig nått.. Jag har fått magkatarrs känningar men inte den som idag.. Idag har den gjort ondare.. Har turen att maken kom hem ifrån jobbet och hjälper mig med barnen idag!
Elias är i skolan och leker dock lite envis och inte ville men gick bra när han kom dit :)
Dock så grät han både igår och imorse för att han inte vill till sin pappa för att han skulle sakna mig så mkt, så får se hur de går när hans pappa kommer och ska hämta honom!

Karln tog med sig flickorna ut för att tvätta bilen, själv så ska jag kurera mig och vänta på att han ska bli klar så jag kan åka upp och gå ut med björnen ;)

Likes

Comments

Trots att jag är lyckligt gift så känner jag mig ändå som en ensamstående mamma!
Jag älskar min make överallt annat men jag kan ibland sakna tiden när vi träffades för fem år sen, tiden då man vart ständigt påmind om hur saknad man var, hur älskad man va, hur allt va mysigt och underbart, idag fem år senare så lever vi som att allt har blivit en vardag, varje dag är sig lik, jag saknar och längtar efter honom, saknar ett kärleksfullt sms ibland då och då! Allt de romantiska försvann, men har man tur så kommer de fram ibland!
Men jag känner mig ensam, tur jag har barnen iaf
💕

Likes

Comments

Då va helgen över och den har gått för fort,
Va gott att kunna dricka lite dricka och äta gottigott igen :)
I lördags hade vi barnvakt då vi skulle ner till lokalen och dricka lite :) va länge sen man hade sådär trevligt :) riktigt roligt va de :)
Igår mådde man sådär, trött, seg och huvudvärk 😂
Ny vecka vilket innebär, inge Cola eller godsaker förrän på fredag, kämpigt men de går ju :) ute och går tre ggr om dagen så man måste väl komma ner i vikt till slut :) vill iaf få bort lite mage :)
Idag kommer sonen hem efter en helg hos sin pappa, ska bli skönt att hämta hem han när han slutar skolan sen :) idag ska jag tvätta upp all tvätt vi har här hemma :) 💕

Likes

Comments

Dag två utan godsaker och har minskat ner på drickan, va inte meningen att jag skulle dricka nå dricka idag men va in till mamma och hon hällde upp ett glas till mig 😂 men ett glas gjorde nog inge 😌
Har bestämt mig att få bort lite mage så jag är ute och går med hunden och slutat med gottigott på veckorna och enbart dricka och gottigott på helgerna! Får se om de ger nå resultat..
Trött på hullet som blir när jag sätter på mig byxor.. Känner mig inte bekväm alls.
Men än så länge har jag klarat av dessa två dagar helt perfekt :)

Likes

Comments

Jag minns det som om det vore igår, minns dagen på pricken, minns folks blickar när vi nästan stod uppe vid altaret och brorsan (matte) tog Miley och Elias och satte sig vid mamma och dom och Sandra (svägerskan) satte sig hos sin mamma efter att ha hjälpt mig på med tiaran :) ingen visste förutom dom två att vi då skulle gifta oss, ingen visste, inte förrän vi gick upp helt själva 😍
Blickarna brändes på våra ryggar 😂 och några fällde tårar :) Elias vart dock trött och somnade 😂 men när vi stod där och tittade på varandra och satte ringarna på varandras fingrar så var det bara han och jag, ingen annan existerade just då. Vi fick det bröllop vi ville ha, ett dop och bröllop på samma gång, fast ett överrasknings bröllop :) direkt efter bröllopet så tog matte och Sandra med sig Elias och Miley upp på altaret och vi hade ett dop för vår lilla Miley!
Efteråt bjöd vi på mat och fika i lokalen och dop presents öppning! Det va skönt när allt va över och vi fick komma hem, ta av mig skorna och klänningen och på med mys kläderna och myste ihop med min nyblivna make och barnen :)
Idag är vi en extra i familjen :) en liten Lilly blev till :)
Snart har jag och maken varit tillsammans i fem år, fem hela år har vi stått ut med varandra, bråkat, älskat och mått bra ihop!
Livet med denna man jag lever med idag hade jag aldrig trott att jag skulle leva med för sex år sedan, trodde inte då att äkta och riktig kärlek fanns men han är beviset, mitt livs äkta kärlek, kärlek i första ögonkastet va de :) pirrar än i magen på mig när jag tänker på han, får fortfarande fjärilar i magen när jag ser han :)
Vill vakna upp bredvid han varje dag i resten i våra liv, han är den enda för mig 💕💕💕💕

Likes

Comments